» » Брускетта з помідорами

Брускетта з помідорами


Брускетта з помідорами

Брускетти стали особливо популярними в останні кілька років. За своєю суттю, Брускетта - це всім нам знайома грінки, оновлена ​​і наповнити новим життям завдяки сьогоднішньому інтересу до італійської кухні. Саме італійське коріння і має це просте блюдо.

Приготувати брускетту можна з усім, що вам подобається. Традиційно брускетту готують в якості закуски, але іноді вона може стати і десертом, якщо використовувати солодкі інгредієнти. Якщо ви ще ніколи не робили вдома цю просту і смачну закуску, почніть своє знайомство з популярного рецепта брускетти з помідорами.

Основа брускетти - це злегка підрум'янені скибочки хліба, на які викладається начинка. Їх можна підрум'янити на відкритому грилі або під грилем в духовці, окропивши оливковою олією, або ж просто підсушити хліб на сухій сковороді. Потім цей хліб ще гарячим натирається часником, а далі слід соковита томатна начинка.

Здавалося б: що особливого в такому блюді? Начебто нічого вигадливого, але Брускетта з помідорами закохує в себе відразу ж! Тут зібрана безпрограшна комбінація, в основі якої запашний, рум'яний хліб з хрусткою скоринкою і тонким часниковим ароматом. Ця яскрава основа прекрасно контрастує з дрібними кубиками помідорів, скропити хорошим маслом і бальзамічним оцтом, а також приправленими сумішшю італійських трав - орегано, базилік, чебрець, розмарин. Сік начинки злегка просочує хрустку основу, і вам залишається лише насолодитися приголомшливим смаком простий домашньої їжі.

Загрузка...

складові

  • 4 скибочки багета, чіабатти або батона
  • 1 великий м'ясистий помідор
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст. ложки оливкової олії
  • 1 ст. ложка бальзамічного оцту
  • 0,5 ч. Ложки суміші італійських трав
  • сіль, перець за смаком

Вихід готового продукту: 4 брускетти

Як приготувати брускетту

Гарненько розігрійте важку сковороду без масла і підрум'яньте на ній скибочки хліба з обох сторін.

підсмажуємо хліб

Щедро натріть кожну скибочку зубчиком часнику.

Натираємо скибочки хліба часником

Помідор наріжте невеликими кубиками.

нарізаємо помідор

Змішайте помідор з сіллю і перцем. Потім додайте в начинку бальзамічний оцет. Якщо такого оцту у вас немає, замінити його можна червоним винним оцтом або, в крайньому випадку, лимонним соком.

Додаємо сіль, перець і бальзамічний оцет

Потім додайте до помідорів рослинна олія.

Додаємо рослинне масло

Додайте в начинку італійські трави. Якщо ви любите свіжий базилік, то тут він теж доведеться до речі.

Додаємо суміш італійських трав

Викладіть начинку з помідора на натерті часником шматочки хліба.

Викладаємо начинку на хліб

Сік, що виділився з начинки, теж використовуйте.

Прекрасні прості брускетти з помідорами готові! Ви ж можете піти далі, додавши свіжу моцарелу або трохи пармезану, а також тонко нарізану шинку, сиров'ялене м'ясо, оливки, каперси, анчоуси і ще багато найрізноманітніших компонентів. Експериментуйте!

Італійська брускетта з помідорами

І рекомендуємо приготувати ще одне традиційне блюдо італійської кухні - знамениту піцу Маргариту з начинкою з помідорів, моцарели і базиліка.

Радимо прочитати

Імбирний чай
Рецепт імбирного чаю, який я використовую при заварюванні останні кілька років, досить простий. Холодними осінньо-зимовими вечорами такий чай зігріває, наповнює енергією і дозволяє відчути тепло, що
Бутерброди зі шпротами
Закусочні бутерброди зі шпротами підійдуть для будь-якого столу і не вдарять по бюджету. А виглядають вони завжди виграшно і виходять смачними та поживними.
Домашня піца
Напевно багато хто з вас пробували піцу в піцерії або ресторані, замовляли додому або на роботу. І завжди виникає думка, а чи можна повторити таку піцу у себе вдома. Щоб тісто було смачне і начинка.

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки