Бутерброди з помідорами і моцарелою
Бутерброди з помідорами і моцарелою - закуска, яку можна приготувати буквально за 5 хвилин. Хоча можна дещо ускладнити собі завдання і підсмажити або підсушити в духовці хліб, щоб він хрустів на зубах. Якщо ви плануєте прогріти готові бутерброди в духовці, то слід моцарелу покласти зверху на помідори, а перед подачею присипати свіжою зеленню. Варіант з подачею холодних бутербродів - найпростіший і швидкий.
Складові
- 3 скибочки хліба
- 6 скибочок моцарели
- 1 помідор
- 3 щіпки солі
- 3 гілочки свіжої петрушки
- 3 щіпки чорного меленого перцю
Приготування
1. Хліб для бутербродів можна взяти будь-який - пшеничний, житній, висівковий, цільнозерновий. Або тостерний. Наріжте хліб шматочками однакової товщини або купіть вже нарізаний.
2. Моцареллу можна взяти будь-яку - вона може продаватися великим шматком або маленькими кульками. У будь-якому випадку наріжте сир тонкими скибочками.
3. Помідор наріжте тонкими кружечками або часточками. Можна взяти помідори черрі, але тоді мороки з нарізкою буде трохи більше.
4. Можна змастити шматочки хліба майонезом, вершковим маслом або будь-яким соусом. Зверху покладіть скибочки моцарели.
5. На моцарелу покладіть кружальця помідорів, їх підсолити і присипте чорним меленим перцем.
6. Перед самою подачею завершите оформлення закуски гілочками зелені. Подавати бутерброди варто відразу ж після приготування.