Бутерброди з ковбасою, сиром і яйцем
Бутерброди - універсальна закуска, яка доречна як під час святкового застілля, так і в якості звичайного перекусу в будній день. На сніданок бутерброди з ковбасою, сиром і яйцем теж хороші (звісно, якщо вас мало турбує ваша талія). Ковбаса для закуски підійде будь-яка, яка знайдеться в холодильнику, хліб теж можна взяти довільно, але якщо рішення приготувати бутерброди не спонтанна і смачне чаювання планується завчасно, то можна підшукати особливу, улюблену ковбасу і улюблений сир, та й хліб вибрати якийсь своєрідний - наприклад цільнозерновий, з насінням, маслинами, спеціями.
Складові
- 2-3 скибочки хліба
- 2-3 скибочки ковбаси
- 1-2 курячих яйця
- 2-3 скибочки сиру
- 2-3 ч. Л. майонезу
- 3-4 гілочки свіжої петрушки
- 2-3 щіпки чорного меленого перцю
Приготування
1. Візьміть будь-який хліб для бутербродів. Можна взяти тостерний, вже нарізаний, або звичайний батон (тоді постарайтеся, щоб шматочки були однакової товщини). За бажанням можна підсушити хліб в духовці або в тостері, підсмажити на сковороді.
2. Шматочки хліба намажте майонезом, як альтернатива - смачне вершкове масло.
3. Свіжу зелень помийте і обсушіть, дрібно наріжте і посипте нею шматочки хліба з майонезом.
4. Ковбасу наріжте на шматочки і розкладіть по бутербродів.
5. Яйця зваріть круто, наріжте кружальцями, розкладіть по бутербродів.
6. Сир (твердий, плавлений, ковбасний, м'який) наріжте невеликими скибочками, розкладіть по бутербродів.
7. Зверху можна присипати бутерброди чорним меленим перцем, злегка намазати майонезом, кетчупом, гірчицею.