Бутерброди з ковбасою і сиром на сковороді
Бутерброди з ковбасою і сиром на сковороді можна приготувати, якщо ваша кухня не оснащена мікрохвильовою піччю, а також відсутній духову шафу. За бажанням можна заздалегідь підсмажити хліб до ніжної золотистої скоринки або підсушити в тостері. Щоб бутерброди вийшли соковитіше, бажано їх змастити майонезом. У нього, в свою чергу, можна додати часник, подрібнену ріпчасту цибулю, свіжу зелень. Крім майонезу можна додати ще й кетчуп або приготувати більш складний соус - наприклад, змішати сметану, гірчицю, спеції і сушені трави.
Складові
- 2-3 шматочки хліба
- 4-6 скибочок ковбаси
- 30 г твердого сиру
- 2-3 ст. л. майонезу
- 2-3 гілочки свіжої зелені для подачі
Приготування
1. Підготуйте кілька скибочок хліба. Можна взяти білий, м'який хліб з пшеничного борошна або, навпаки, більш грубий хліб з висівками, насінням, насінням. Наріжте хліб тонкими шматочками однакової товщини по 7-8 мм.
2. Злегка промажьте шматочки хліба майонезом або будь-яким іншим соусом (наприклад, як для бургерів або сендвічів). Можна використовувати готовий магазинний соус з різними добавками.
3. Будь-яку ковбасу для бутербродів наріжте тонкими шматочками однакової товщини, покладіть на хліб.
4. Сир натріть на дрібній або крупній тертці. Якщо сир добре плавиться, можна нарізати його пластинками і покласти зверху на ковбасу.
5. Сковороду можна змастити олією буквально злегка, а можна і не змащувати. Акуратно покладіть бутерброди на сковороду, накрийте кришкою і зробіть самий маленький вогонь. Буквально через 3-4 хвилини сир розплавиться, може знадобиться трохи більше часу. Але стежте, щоб хліб не підгорів.
6. Для більшої привабливості перед подачею можна розрізати кожен бутерброд навпіл по діагоналі і прикрасити свіжою зеленню.