Джем із аґрусу на зиму - це і смачний самостійний десерт, і вдалий варіант начинки для випічки. Завдяки високому вмісту пектину в ягодах, цей джем виходить густим без додаткових загусників. Його
Рецепт класичної аджики зародився в Абхазії. Вона вирізняється гостротою і незвичайним смаком, який полюбився господиням східно-європейської кухні. Тепер аджику готують у різних видах, доповнюючи та
Сушка плодів і овочів - це доступний спосіб заготівлі продуктів харчування, оскільки в такому вигляді вони не займають багато місця і зберігають всю поживну цінність. Правильна сушка овочів і зелені
Найулюбленіші і часто використовувані овочі - це без сумніву огірки і помідори. Їх зараз продають цілий рік, і ми можемо радувати себе смачними салатами з їх використанням тоді, коли захочемо.
У нашій родині всі люблять корейські салати. І з початком овочевого сезону вони не переводяться на нашому столі. Готуємо ми і морква, і баклажани, і кабачки по-корейськи.
У попередніх статтях ми вже багато говорили про те, як приготувати малосольні огірки швидкого приготування. І я ділилася тими рецептами, які знала, і якими користувалася. У коментарях читачі написали
Люди Радянського часу напевно пам'ятають, як нарозхват купувалися банки з огірками виробництва Болгарії. Невеликого розміру, красивого оливкового кольору, з приємним кисло - солодким смаком ...
Ми ніколи не дізнаємося - скільки існує насправді рецептів квашеної капусти. У кожній сім'ї є свій улюблений рецепт, який передається від бабусі до мами, а від мами до дочки. Рецептами діляться на
Квашена капуста - це найулюбленіша заготовка на зиму для мільйонів людей. Причому не тільки у нас в Росії, але також і інших країнах Європи і Азії. Як тільки на вулиці наступають перші заморозки,
Уже сентябрь! Грядки на городі потихеньку порожніють. Урожай практично весь зібраний, але ось баклажани ще висять на зовсім зелених кущах і радують своїми пружними глянцевими плодами. І ще б