» » Курячі палички в кунжутної паніровці

Курячі палички в кунжутної паніровці


Курячі палички в кунжутної паніровці

Ніжні курячі палички в хрусткій паніровці з кунжутом завжди розходяться просто з блискавичною швидкістю. Звичайно, це рецепт не на кожен день, адже готуються палички у великій кількості масла, але іноді побалувати себе можна. Це дуже швидке в приготуванні блюдо, а тому воно не підведе вас, коли ви чекаєте гостей, але часу на куховарство зовсім немає.

Курячі палички в кунжутної паніровці можуть бути дуже ситної гарячої закускою - лише подайте до них 2-3 соусу на вибір. Але вони можуть стати і основною стравою - своєрідним домашнім фаст-фудом. До них відмінно підійде простий салат зі свіжих овочів, який збалансує поживність курки в паніровці. Крім того, ви можете звернути ці палички в лаваш разом зі свіжими овочами або, наприклад, морквою по-корейськи - вийде відмінний блюдо.

складові

  • 1 велике куряче філе
  • 2 яйця
  • 4 ст. ложки панірувальних сухарів
  • 3 ст. ложки борошна
  • 2 ст. ложки кунжуту
  • сіль, перець - за смаком
  • рослинне масло для обсмажування

приготування

Куряче філе наріжте довгими смужками товщиною не більше 1 см. Щедро посоліть і поперчіть м'ясо і залиште, поки будете готувати кляр і розігрівати масло.

Загрузка...

Нарізаємо куряче філе смужками, солимо і перчимо

Панірувальні сухарі змішайте з кунжутним насінням. Ви можете зробити панірувальні сухарі самостійно, підсушити в духовці хліб і подрібнивши його в блендері або м'ясорубці.

Змішуємо кунжут з панірувальними сухарями

Збийте виделкою 2 яйця до однорідності.

Збиваємо два яйця за допомогою вилки

У сковороду налийте олію і поставте розігріватися. Кількість масла залежить від діаметра сковороди, потрібно налити його шаром близько сантиметра.

Тепер приступайте до паніровці м'яса: спочатку обваляйте курку в борошні.

Обвалюють курку в борошні

Потім умочіть в яйце.

Вмочуємо курячі смужки в кляр

Далі - черга сухарів з кунжутом.

Обвалюють в паніровці

Обсмажуйте курячі палички до інтенсивного рум'яного кольору на середньому вогні.

Обсмажуємо курячі палички

Коли палички будуть готові, обов'язково викладіть їх на тарілку, застелену кухонним паперовим рушником, щоб прибрати надлишки жиру.

Готові палички викладаємо на паперовий рушник

Радимо прочитати

Курячі рулетики з сиром і печінкою
Як, маючи найпростіший набір звичних і звичайних інгредієнтів, приготувати вишукане, вражаюче смачна страва? Для цього потрібно зовсім небагато фантазії, часу, пара кулінарних хитрощів - і страва
Домашні сосиски з курячого філе
Всі давно звикли асоціювати сосиски з фаст-фудом, з чимось шкідливим і не зовсім натуральним. Але якщо ви приготуєте сосиски самостійно, то ви переконаєтеся, наскільки вони відрізняються від
Як приготувати курячі нагетси
Курячі нагетси здобули популярність завдяки широкому розповсюдженню різноманітного фастфуду. Попри те, що така їжа вважається переважно шкідливою, можна іноді побалувати себе більш корисними, але не
Курячі котлети з цукіні в духовці
Перші овочі завжди ваблять своєю свіжістю, соковитістю, пробуджують апетит ароматами. Як тільки після тривалої зими з неабияк набридли ситними стравами з картоплі і макаронів в магазинах і на ринках

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки