» » Курячі рулетики з сиром і печінкою

Курячі рулетики з сиром і печінкою


Як, маючи найпростіший набір звичних і звичайних інгредієнтів, приготувати вишукане, вражаюче смачна страва? Для цього потрібно зовсім небагато фантазії, часу, пара кулінарних хитрощів - і страва вийде дивно універсальним: воно може стати як гарячою закускою або холодної, або ж основною стравою, якщо ви додати до нього найпростіший гарнір.

Курячі рулетики з сиром і печінкою приготувати неймовірно просто. Куряче філе буде служити оболонкою, всередині якої начинка буде ніжною і соковитою: сир розплавиться, а куряча печінка вийде такою ніжною, що буде нагадувати паштет. Як відомо, дуже важливо готувати печінку протягом нетривалого часу, щоб вона не вийшла жорсткою. І ось для цього потрібно застосувати маленьку хитрість: перед приготуванням страви печінку вимочується в крижаній воді, яка впливає на печінку просто магічно!

Курячі рулетики з сиром і печінкою

Якщо ви хочете подати блюдо як гарячу закуску, можна заощадити час, заздалегідь підготувавши «напівфабрикат»: поверніть рулетики, обсмажте їх, а перед подачею вам буде потрібно лише 10 хвилин, щоб загасити їх в соусі. Соус ж буде непростий і додасть страві особливу родзинку: так як куряче м'ясо просто чудово поєднується з солодкими інгредієнтами, то соус цей буде приготований на основі меду, пікантного вустерського соусу і кріпленого, солодкого вина, яке можна замінити домашнім вином.

Інгредієнти (на 6 рулетиків)

  • 3 курячих філе
  • 120 грамів твердого сиру
  • 3 великих курячих печінки
  • 300 мл кріпленого солодкого вина
  • 2 ст. ложки вустерського соусу (або червоного винного оцту, якщо соусу у вас немає)
  • 1 ст. ложка меду
  • сіль, перець за смаком
  • рослинна олія
  • зелень для подачі

Рецепт курячих рулетиків з сиром і печінкою

Промийте печінку, залийте її холодною водою і додайте 10-12 кубиків льоду. Залиште печінку в крижаній воді на 30 хвилин.

Загрузка...

Замочуємо курячу печінку в крижаній воді

Поки печінка вимочується в крижаній воді, займіться м'ясом. Розпластайте кожне філе, акуратно підрізаючи його гострим ножем.

Підрізаючи, розпластуємо куряче філе

Потім гарненько відбийте м'ясо до товщини в 3-4 мм.

Відбиваємо куряче філе

Розріжте кожен шматочок надвоє, посоліть і поперчіть його.

розрізаємо навпіл

Тепер натріть на дрібній тертці сир.

натираємо сир

Розподіліть сир по м'ясу.

Викладаємо сир на куряче філе

З широкого краю укладіть по половинці вимоченої печінки.

викладаємо печінку

Акуратно згорніть курячі рулетики і гарненько скріпіть їх за допомогою зубочисток.

Звертаємо і закріплюємо курячі рулетики

У сковороді розігрійте 3 столові ложки рослинної олії і на сильному вогні обсмажуйте рулетики, поки вони не стануть рум'яними з усіх боків.

Обсмажуємо курячі рулетики на сковороді

Тепер прийшла пора додати в сковороду мед, зменшивши вогонь до середнього.

додаємо мед

Потім влийте вустерский соус.

Додаємо вустерский соус

Далі влийте в сковороду вино, зробіть вогонь мінімальним, накрийте кришкою і готуйте 5 хвилин.

додаємо вино

Потім переверніть рулетики і готуйте їх під кришкою ще 5 хвилин.

Готові курячі рулетики подавайте, присипавши свіжою ароматною зеленню.

Курячі рулетики в винному соусі

Рулетики з курки з сиром і печінкою

Радимо прочитати

Курячий рулет з грибами
Поєднання курки з вершковими грибами - безперечне і безпрограшна. На основі цього гармонійного дуету можна приготувати будь-яку страву і воно вийде дуже смачним. І зовсім неважливо, буде це суп,
Яйця фаршировані курячою печінкою (паштетом) - рецепт з покроковими фото
Не особливо швидка в приготуванні закуска, але дуже смачна. Хоча якщо у вас вже є готовий печінковий паштет, то залишиться тільки зварити яйця і все. А ось якщо паштету немає, то доведеться трохи

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки