» » Курячий рулет з грибами

Курячий рулет з грибами


Курячий рулет з грибами

Поєднання курки з вершковими грибами - безперечне і безпрограшна. На основі цього гармонійного дуету можна приготувати будь-яку страву і воно вийде дуже смачним. І зовсім неважливо, буде це суп, салат, печеня, паста або запіканка - в результаті блюдо буде ситним, ароматним, затишним і просто чудовим.

Це поєднання щільно зміцнилося в закусочних блюдах. І зовсім не дивно: легке м'ясо курки - прекрасне доповнення до м'ясної тарілці або яким-небудь паштетів, а гриби - це і зовсім одна з кращих закусок, що користується незмінною популярністю під час будь-якого застілля. У цьому рецепті курячого рулету з грибами курка служить ніжним і соковитим каркасом для ароматної грибної начинки, і виходить воістину дивне блюдо.

Є і пара кулінарних хитрощів, які зроблять це блюдо ще смачніше. По-перше, основа грибної начинки для курячого рулету - це звичайнісінькі печериці, але лише чайна ложка пудри з сушених білих грибів, подрібнених на кавомолці, змусить аромат заграти новими нотками.

По-друге, є ще одна хитрість, яка допоможе зробити сухувате нежирне м'ясо курячої грудки дивно соковитим. Так, вам знадобиться купити цілу курячу грудку на кістки зі шкірою. У цю шкіру і буде загорнутий рулет - вона і запобіжить сухість м'яса. Куряча шкіра досить жирна, а тому послужить прекрасним захисним бар'єром, запечатав вологу всередині.

До речі, можна також приготувати рулет з цілої курки.

складові

  • 1 куряче філе плюс шкіра цілої грудки
  • 4 великих печериці
  • 100 мл вершків жирністю 10%
  • 10 мл рослинного масла
  • 10 грамів вершкового масла
  • 1 ч. Ложка пудри з сушених білих грибів
  • сіль, перець за смаком

Вихід готового продукту: 1 курячий рулет

Загрузка...

Як приготувати курячий рулет з грибами

Спершу приготуйте начинку з грибів, щоб вона встигла трохи охолонути, поки ви будете займатися м'ясом.

Печериці ретельно вимийте і наріжте тонкими пластинами. Обсмажте їх на сильному вогні на суміші рослинного і вершкового масла.

Обсмажуємо нарізані печериці

Готувати печериці необхідно до рум'яного кольору. Приправте гриби сіллю і перцем за смаком, а також додайте грибну пудру.

Додаємо грибну пудру, перець і сіль

Потім влийте в сковороду вершки.

додаємо вершки

Дозвольте вершкам випаруватися і загуснути.

Готуємо гриби до загустіння вершків

Перекладіть грибну начинку зі сковороди в якусь тарілку, щоб вона охолола.

Зніміть шкіру з курячої грудки.

З курячої грудки знімаємо шкіру

Акуратно зріжте куряче філе і розпластайте його, надрізу м'ясо.

До речі, що залишилася кістка можна використовувати для приготування горохового супу з копченостями, так він придбає ще більш насичений смак.

Зрізаємо з кістки куряче філе

Потім гарненько відбийте філе, щоб надати йому еластичність.

Відбиваємо куряче філе

Розподіліть по пласту м'яса грибну начинку, залишивши трохи вільного місця у одного краю.

Викладаємо грибну начинку, відступивши від одного краю

Щільно скрутіть м'ясо в рулет.

звертаємо рулет

Посоліть і поперчіть рулет з усіх боків.

Солимо і перчимо рулет

Загорніть курячий рулет в шкіру.

Загортаємо рулет в курячу шкіру

Покладіть рулет з курки з грибами на деко, застелене фольгою. Укладайте так, щоб кінець шкіри знаходився знизу.

Викладаємо рулет на деко

Запікайте курячий рулет з грибами в духовці при температурі 200 градусів протягом 25-30 хвилин до рум'яного кольору.

Розрізати цей рулет на скибочки рекомендуємо після того, як він охолоне.

Рулет з курки з грибами

І зверніть увагу ще на пару смачних рецептів: курячі рулетики з сиром і сиром і курячі рулетики з печінкою.

Радимо прочитати

Як приготувати різотто з грибами
Навіть саме звичайне різотто - страва надзвичайно смачне. Ніжний, практично кремовий рис з тонким ароматом цибулі і часнику, присмачений хорошою жменею сиру. А якщо додати до цієї компанії сушені
Курка під снігом
Запекти курку в духовці можна досить оригінальним способом. Пишна біла шапка зі збитих білків створює ефект снігу, тому рецепт називається «Курка під снігом». Я додаю до філе курки трохи грибів. Це
Салат з деревних грибів з кукурудзою і курячим філе - рецепт з покроковими фото
Давно я вже не купувала такі деревні гриби, а тут щось побачила в магазині, захотілося "згадати молодість" :) Раніше дуже часто з них щось готували. Купила і звичайно, ці дві пачки грибів довго потім

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки