» » Стручкова квасоля, смажена з грибами

Стручкова квасоля, смажена з грибами


Смажена стручкова квасоля

Смажена стручкова квасоля, приготована за цим рецептом, - це чудовий гарнір, який підкреслить глибокий смак будь-якого м'ясного або рибного блюда. Втім, зовсім навіть не обов'язково готувати квасоля саме як гарнір, це блюдо відмінно підійде і для легкого овочевого обіду.

Смак цієї стручкової квасолі диво насичений. Так, сама квасоля не має занадто сильно вираженого смаку - це не секрет. Саме тому вона так потребує «вдалою компанії», яка зробить смак страви чудовим і незабутнім. Інгредієнти повинні мати сильний смак, який збагатить смак стручкової квасолі, і в цьому рецепті цю функцію виконуватимуть два яскравих продукту - солодкий перець і печериці. Крім того, не обійдеться цей гарнір і без приправ - пудри з сушених грибів, яка посилить смак шампіньйонів, а також часнику для пікантності. Смакова гармонія буде досягнута завдяки вмілому поєднанню всіх смаків - солоного і гострого, а також кислого і солодкого. Кислинку надайте за допомогою бальзамічного оцту, а солодощі - за допомогою меду. Вийде неперевершено!

Пудру з сушених грибів можна купити в готовому вигляді, а також можна приготувати самостійно, змоловши на кавомолці ароматні лісові висушені гриби. Така пудра стане в нагоді вам в приготуванні дуже багатьох страв.

Загрузка...

Інгредієнти (на 1 порцію)

  • 2-3 десятка стручків зеленої квасолі
  • 5-6 печериць
  • 0,5 стручка солодкого перцю
  • 1 часточка часнику
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 1-2 ст. ложки бальзамічного оцту
  • 1 ч. Ложка пудри з сушених грибів
  • 1 ч. Ложка меду
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати смажену стручкову квасолю

Печериці помийте і наріжте тонкими пластинами.

нарізаємо печериці

Розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажуйте гриби на сильному вогні, помішуючи. Гриби не повинні випустити сік, а повинні почати золотитися.

обсмажуємо печериці

Солодкий перець очистіть і наріжте довгою соломкою. Надішліть його до грибів в сковороду.

Додаємо нарізаний перець

Готуйте, помішуючи, поки не почне золотитися і перець. Цим часом стручкову квасолю помийте і відріжте кінчики у кожного стручка.

Відрізаємо кінчики у стручкової квасолі

Потім відправте квасоля в киплячу підсолену воду на 2-3 хвилини.

Відправляємо квасоля в киплячу воду

Дістаньте квасоля з окропу шумівкою і відправте її в сковороду до овочів.

Додаємо квасолю в сковороду

Готуйте ще пару хвилин. Цим часом наріжте соломкою часник.

Часник додайте в сковороду разом з грибною пудрою, сіллю і перцем.

Додаємо нарізаний соломкою часник

Тепер прийшов час додати оцет і мед.

Додаємо оцет і мед

Ретельно перемішайте і відразу ж подавайте смажену стручкову квасолю до столу.

Стручкова квасоля, смажена з грибами і часником

Радимо прочитати

Паштет з квасолі з горіхами і сиром
Паштет з квасолі - це цікава і смачна закуска, яка чудово підійде і для ситного перекусу. До того ж, це просто відмінне джерело білка, тому він цілком може стати одним з ваших улюблених страв, якщо
Консервована квасоля в томатному соусі на зиму - рецепт з покроковими фото
ми Зібрали в цьому році урожай квасолі, зазвичай пересипаємо її в тряпочна мішок і вона зберігається так всю зиму, йде вона у нас виключно тільки на борщ. В цьому році вирішила заготовити якусь

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки