» » Стручкова квасоля з куркою і тофу в лаваші

Стручкова квасоля з куркою і тофу в лаваші


Стручкова квасоля з тофу в лаваші

Як ви ставитеся до швидких страв для перекусу: бутербродів, сендвичам, закусочних кексів, бургерам і шаурми? Найімовірніше, ви відповісте, що це фаст-фуд, а значить - шкідливо. Але не поспішайте робити поспішні висновки, адже можна приготувати прекрасне швидке ситне блюдо так, що воно буде не тільки неймовірно смачним, та ще й корисним.

Прямий доказ цього факту - рецепт молодої стручкової квасолі з куркою і тофу в лаваші. Ця страва набуває певний наліт азіатської кухні завдяки присутності соєвого сиру тофу. Він досить нудний сам по собі і не має будь-яким яскравим смаком або неповторним ароматом, а тому найчастіше його використовують в якості додаткового інгредієнта в інших стравах, спеціально готуючи. У цьому рецепті тофу буде обсмажувати в паніровці.

Стручкова квасоля готується таким чином, щоб посилити цей азіатський ефект: спочатку квасоля проваривается, а потім швидко обсмажується на сильному вогні в маслі з додаванням кунжутного насіння.

Соковитості страви додають свіжі помідори, які допомагають уникнути додавання будь-якого соусу і роблять блюдо корисніше, а ось за ситність і поживність тут відповідає куряче м'ясо. До слова, ви можете сміливо використовувати будь-яке м'ясо, що залишилося після попереднього обіду або вечері, підійде як запечена, так і відварна курка.

складові

  • 1 прямокутний лаваш (100-120 грамів)
  • 10-12 стручків квасолі
  • 1 помідор
  • 1 відварене або запечене куряче стегно
  • 100 грамів тофу
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 1,5 ст. ложки панірувальних сухарів
  • 1 ч. Ложка насіння кунжуту
  • сіль, перець за смаком

Вихід готового продукту: 2-3 порції

Загрузка...

приготування

Стручкову квасолю помийте і обріжте кінчики. Розігрійте в каструлі воду і відварюють стручкову квасолю протягом 2-3 хвилин. Таке підварювання зробить її м'якою і ніжною.

Відварюємо стручкову квасолю

Потім дістаньте квасоля з окропу, просушіть паперовим рушником і відправте в розпечену зі столовою ложкою рослинного масла сковороду. Додайте до квасолі насіння кунжуту і готуйте близько хвилини, безперервно помішуючи. Приправте квасоля перцем і сіллю.

Обсмажуємо стручкову квасолю з кунжутом

Розгорніть лист лаваша і покладіть на нього квасолю.

Викладаємо квасоля на лаваш

Відокремте куряче м'ясо від шкіри і кісток. Розділіть його на невеликі шматочки.

Поділяємо куряче м'ясо на шматочки

Викладіть м'ясо поверх стручкової квасолі.

Викладаємо куряче м'ясо на квасолю

Наріжте кружечками помідор і викладіть їх поверх м'яса.

Додаємо нарізаний помідор

Тепер прийшла черга зайнятися тофу: обваляйте його з усіх боків в панірувальних сухарях.

Обвалюють тофу в панірувальних сухарях

Обсмажте на сильному вогні на рослинному маслі до рум'яного кольору з усіх боків.

Обсмажуємо сир тофу

Розріжте тофу надвоє і покладіть на помідори.

Розрізаємо сир навпіл і укладаємо на начинку

Лаваш скрутіть в щільний рулет і розріжте на дві-три порції.

Стручкова квасоля з куркою і тофу в лаваші

Радимо прочитати

Паштет з квасолі з горіхами і сиром
Паштет з квасолі - це цікава і смачна закуска, яка чудово підійде і для ситного перекусу. До того ж, це просто відмінне джерело білка, тому він цілком може стати одним з ваших улюблених страв, якщо
Пісний борщ з буряком і квасолею
Борщ - блюдо традиційне і дуже улюблене, обов'язкове для кожного меню. Але наваристий, ароматний, настільки складний за складом борщ, приготовлений за класичними рецептами - блюдо далеко не дієтичне.
Консервована квасоля в томатному соусі на зиму - рецепт з покроковими фото
ми Зібрали в цьому році урожай квасолі, зазвичай пересипаємо її в тряпочна мішок і вона зберігається так всю зиму, йде вона у нас виключно тільки на борщ. В цьому році вирішила заготовити якусь

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки