» » Паштет з квасолі з горіхами і сиром

Паштет з квасолі з горіхами і сиром


Паштет з квасолі - це цікава і смачна закуска, яка чудово підійде і для ситного перекусу. До того ж, це просто відмінне джерело білка, тому він цілком може стати одним з ваших улюблених страв, якщо ви дотримуєтеся посту або не вживає м'яса.

Рецепт цього паштету з квасолі трохи відрізняється від класичного. Можна сказати, що такий паштет цікавіше: завдяки добавкам у вигляді сиру, горіхів, а також пудри з сушених лісових грибів блюдо стає ще смачніше, а сам смак - багатшими і багатогранніше. Так, горіхи додадуть свій неповторний маслянистий смак, сир збалансує густу текстуру квасолі, полегшить її, додасть ніжності і легкості, а грибна пудра завершить композицію і зробить паштет таким апетитним, що встояти буде просто неможливо.

Паштет з квасолі з горіхами і сиром

Готувати квасолевий паштет неймовірно легко і просто. До того ж, ви можете полегшити собі роботу і зробити приготування швидше, якщо заздалегідь замочіть квасолю - за ніч вона гарненько набрякне, і варити її доведеться зовсім недовго.

До речі, якщо ви любите паштети, рекомендуємо також рецепт курячого паштету, який готується з курячого м'яса з додаванням моркви і цибулі.

складові

  • 200 грамів квасолі
  • 130 грамів сиру
  • 1 цибулина
  • 50 грамів горіхів (на ваш вибір)
  • 1 ст. ложка рослинного масла
  • 4 ч. Ложки пудри сушених грибів (можна змолоти гриби самостійно в кавомолці)
  • щіпка мускатного горіха
  • сіль, перець за смаком

Вихід готового продукту: близько 600 грамів

Загрузка...

Рецепт паштету з квасолі

Квасоля замочіть на ніч у великій кількості холодної води. Вранці промийте квасолю, залийте свіжою водою і поставте на вогонь. Варіть квасолю, поки вона не стане м'якою і практично не почне розварюються.

Відварюємо квасолю до м'якості

На сухій сковороді злегка підрум'яньте горіхи.

Трохи підрум'янюємо горіхи

Потім очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями цибулину. Розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажуйте цибулю, періодично помішуючи, поки він не почне злегка золотитися.

Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору

Додайте до цибулі квасоля, слив з неї воду. Воду, в якій варилася квасоля, збережіть, вона ще знадобиться.

Обсмажуйте квасоля з цибулею протягом 2-3 хвилин, а потім додайте сіль, перець, мускатний горіх, а також пудру грибів.

Додаємо квасолю і спеції

Перемішайте і додайте горіхи.

додаємо горіхи

Перекладіть квасоля в блендер.

Перекладаємо масу в блендер

Подрібніть масу наполовину.

наполовину подрібнюємо

Додайте до квасолі сир.

додаємо сир

Продовжуйте збивання до однорідності. На цьому етапі може знадобитися квасолевий відвар, щоб відрегулювати на свій смак густоту паштету.

Збиваємо до однорідності

Перед подачею витримаєте паштет з квасолі протягом пари годин в холодильнику, щоб він настоявся і просочився грибним ароматом.

Квасолевий паштет з сиром

І візьміть на замітку ще кілька рецептів, які обов'язково сподобаються любителям оливок: бутербродна намазки з зеленою цибулею і оливками і тапенад - це паста з маслин, оливок і анчоусів.

Радимо прочитати

Курячий паштет з морквою і цибулею
Незважаючи на те, що м'ясний паштет і тушонка - це ті продукти, які завжди можна знайти на полицях в магазині, все ж варто хоч раз спробувати зробити їх в домашніх умовах. Адже напевно для домашнього
Яйця фаршировані курячою печінкою (паштетом) - рецепт з покроковими фото
Не особливо швидка в приготуванні закуска, але дуже смачна. Хоча якщо у вас вже є готовий печінковий паштет, то залишиться тільки зварити яйця і все. А ось якщо паштету немає, то доведеться трохи
Консервована квасоля в томатному соусі на зиму - рецепт з покроковими фото
ми Зібрали в цьому році урожай квасолі, зазвичай пересипаємо її в тряпочна мішок і вона зберігається так всю зиму, йде вона у нас виключно тільки на борщ. В цьому році вирішила заготовити якусь

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки