» » Равіолі з гарбузом і сиром

Равіолі з гарбузом і сиром


Гарбуз - одна з найсмачніших начинок для равіолі. Вона має приємну, делікатну текстуру, а саме блюдо в цілому виходить неймовірно вишуканим.

Равіолі з гарбузом і сиром

У гарбуза дуже ніжний аромат, тому в начинку додають також інгредієнти, які мають не надто яскравий смак, який лише доповнить, але не переб'є гарбуз. Так, найчастіше це знаменитий жирний сир - рикотта, а також мелений мигдаль, який абсорбує зайву вологу і робить начинку гущі для зручності приготування. Рікотту в цьому рецепті цілком замінить жирний сир. Також в справу йде все багатство спецій - мускатний горіх, перець, італійські трави, кориця ... в загальному, все спеції, які підкреслюють достоїнства чудового осіннього овоча - гарбуза. Ви ж віддайте перевагу тим спецій, які подобаються саме вам.

Так як равіолі з гарбузом не мають такого яскравого смаку як, наприклад, равіолі з грибами, то перед подачею їх обов'язково збризкують соусом з вершкового масла з травами. Найчастіше це ароматний шавлія, розмарин, чебрець. Блюдо з таким соусом знаходить закінченість і стає витонченим.

складові

  • 600 грамів гарбуза (вага зі шкіркою і насінням)
  • 200 грамів борошна
  • 100 грамів нежирного сиру
  • 30 грамів мигдального борошна
  • 30 мл білого вина
  • 25 грамів вершкового масла
  • жовтки 2 яєць
  • 3-4 гілочки чебрецю (чебрецю)
  • щіпка мускатного горіха
  • сіль, перець - за смаком
  • вода - скільки візьме тісто

Вихід готового продукту: 3-4 порції

Як приготувати равіолі з гарбузом і сиром

Спочатку приготуйте тісто для равіолі, так як йому необхідно буде дати час на відпочинок. Отже, всипте в миску борошно з дрібкою солі. Додайте в борошно жовтки.

Загрузка...

Додаємо до борошна сіль і жовтки

Змішайте жовтки і борошно, а потім потроху додавайте воду, замішуючи туге тісто.

Змішуємо, потроху додаючи воду

Місіть тісто, поки воно не перестане липнути до рук, а потім перекладіть його в пакет і залиште відпочивати, поки будете готувати начинку для равіолі. За час відпочинку воно стане гладким і еластичним.

Тісто для равіолі

Гарбуз очистите від шкірки і насіння. Наріжте м'якоть кубиками довільного розміру. Покладіть гарбуз в маленьку каструлю, залийте водою, щоб вона тільки покрила овоч, і поставте відварюватися до м'якості.

Варимо нарізаний гарбуз

Звариться гарбуз разом із залишками рідини подрібніть блендером до стану гладкого пюре.

Подрібнюємо готову гарбуз

Додайте в гарбузове пюре сир.

додаємо сир

Потім додайте в начинку мигдаль.

додаємо мідаль

В самому кінці приправте начинку сіллю, перцем і мускатним горіхом.

Додаємо сіль, перець і мускатний горіх

Розділіть тісто навпіл і розкачайте кожну частину в дуже тонкий пласт.

Ділимо тісто на дві частини, розгортаємо кожну

Змастіть один пласт водою і покладіть на нього начинку чайною ложкою, розміщуючи грудочки в шаховому порядку.

На змащене водою тісто викладаємо начинку

Накрийте зверху другим шаром тіста і гарненько зліпите обидва шару.

Накриваємо другим шаром тіста

За допомогою формочки для печива виріжте равіолі.

Формочками вирізаємо равіолі

Відварюйте равіолі з гарбузом в киплячій підсоленій воді протягом 4-5 хвилин після того, як вони спливуть.

Варимо равіолі з гарбузом

Поки варяться равіолі, ви встигнете приготувати соус. Для цього в сотейнику розтопіть вершкове масло, кинувши в нього чебрець.

Готуємо соус для равіолі

Як тільки масло розтопиться, влийте вино і тримайте соус на вогні 1-2 хвилини.

Подавайте равіолі дуже гарячими, полив ароматним соусом і прикрасивши зеленню.

Радимо прочитати

Картопляні ньоккі з гарбузом
Ньокки - це невеликі італійські галушки. Найчастіше їх готують на картопляній основі і вони виходять дуже ніжними завдяки тому, що в складі практично немає муки. Ще ніжніше їх робить яйце і вершки.
Какао з гарбузом
Какао і гарячий шоколад - це, мабуть, самі затишні і домашні напої з усіх. Налив собі велику чашку ароматного какао, так і хочеться закутатися в теплу ковдру, включити фільм і забути про всі справи,
Сирники з гарбузом
Навіть улюблені сирники часом хочеться трохи урізноманітнити, поекспериментувати з різними добавками і начинками. У цьому випадку якраз і стане в нагоді наш рецепт, трохи відрізняється від звичного.
Паста з гарбузом і куркою
Гарбуз - прекрасний компаньйон для курки. І навіть якщо ви в цьому сумніваєтеся, приготуйте за цим рецептом пасту з гарбузом і курячим філе і переконайтеся в цьому раз і назавжди.

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки