Бутерброди зі свіжими печерицями
Бутерброди зі свіжими печерицями можна приготувати як до домашнього, так і святкового столу. Рецепт досить простий і не вимагає багато часу і дорогих продуктів. Для приготування візьміть свіжі шампіньйони хорошої якості, можна використовувати звичайні білого кольору або королівські коричневі.
Складові
- хліб білий - 200 г
- печериці свіжі - 200 г
- майонез - до смаку
- сіль за смаком
- перець чорний мелений - за смаком
- лимонний сік - 0,5 ч. л.
- кріп - 1 гілочка
Приготування
1. Печериці ретельно промийте під струменем теплої води. Протріть паперовим рушником від зайвої вологи і зніміть шкірку. Видаліть ніжки, їх можна використовувати для приготування інших страв. Наріжте тонкими пластинками.
2. Чи можете використовувати чорний або білий хліб. Наріжте порційними шматочками будь-якої форми на ваш розсуд.
3. Кожен шматочок хліба змастіть тонким шаром майонезу.
4. На майонезний шар викладіть пластинки грибів. Приправте меленим чорним перцем і сіллю. Збризніть грибну нарізку лимонним соком, щоб вона не потемніла.
5. Прикрасьте Кріпно листочками або іншою зеленню, наприклад, петрушкою або базиліком. Бутерброди готові. Відразу подайте до столу.