» » Бутерброди «Ледача шуба»

Бутерброди «Ледача шуба»


Бутерброди «Ледача шуба»Мініатюрні бутерброди «Ледача шуба» є вдалою варіацією знаменитої оселедця під шубкою з відварених овочів, настільки милої серцю кожного, тільки замість маринованої цибулі використовується свіжий часник. Їм можна просто натерти хлібні скоринки, що не поєднуючи з буряком - смак начинки не буде таким гострим.

Якщо в будинку немає сковороди-гриль, хлібні скибочки можна підсушити в тостері або духовці. Бутерброди подають негайно після приготування, інакше хліб просочиться буряковим соком і перестане хрустіти. Така закуска стане приємним способом скоротати час, поки не подано обід.

Складові

Бутерброди «Ледача шуба»

  • хліб 200 г
  • оселедець солоний 5 шматочків
  • буряк (велика) 1 шт.
  • яблуко 1 шт.
  • майонез 1,5-2 ст. л.
  • часник 2-3 зубки
  • сіль
  • мелений чорний перець 2-3 щіпки
  • зелена цибуля 2-3 шт.
  • олія оливкова за смаком

Приготування

Бутерброди «Ледача шуба»1. Буряк ретельно промийте від бруду, обсушити паперовим рушником, перекладіть на фольгу і добре загорніть. Перекладіть в духову піч і запікайте при температурі 180 градусів 60-80 хвилин. Час запікання залежить від потужності печі і розміру коренеплодів.

Бутерброди «Ледача шуба»2. Білий або чорний хліб наріжте невеликими шматочками. Змастіть оливковою олією без запаху.

Бутерброди «Ледача шуба»3. Поставте сковороду (краще використовувати гиль-сковороду) на плиту розігріватися. Викладіть скибочки хліба на розпечену сковороду і обсмажте до рум'яних підпалин на помірному вогні з одного і другого боку. Обсмажений хліб остудіть до кімнатної температури.

Бутерброди «Ледача шуба»4. Запечену буряк остудіть. Очистіть від шкірки. Натріть на середній терці. Якщо овоч соковитий, відіжміть від зайвої соку. Бурякову масу перемістіть в глибоку ємність.

Бутерброди «Ледача шуба»5. Яблуко натріть на такий же тертці і додайте до буряка. перемішайте.

Бутерброди «Ледача шуба»6. Часника очистіть і пропустіть через прес. Додайте до решти інгредієнтів. Додайте майонез і перемішайте.

Бутерброди «Ледача шуба»7. Посоліть, поперчіть. Перемішайте. Спробуйте на смак, якщо знадобиться доведіть до бажаного результату.

Бутерброди «Ледача шуба»8. Якщо ви купили оселедець шматочками, розділіть на дві половинки, видаляючи хребтовую і великі кісточки. Цілу оселедець очистіть, відокремте філе від хребта і наріжте порційними шматочками.

Бутерброди «Ледача шуба»9. Розподіліть на обсмажені скибочки хліба буряково-яблучну масу.

Бутерброди «Ледача шуба»10. Зверху додайте по шматочку оселедця. Присипте рубаним зеленою цибулею і подавайте до столу.

Радимо прочитати

Бутерброди з ковбасою і сиром
Бутерброди з ковбасою і сиром - це одна з найпопулярніших закусок, і приготувати її можна декількома способами. Наприклад, попередньо можна підсмажити хліб на сковороді, в тостері або підсушити в
Бутерброди з яйцем і огірком
Свіжий запах бутербродів з яйцем і огірком не дозволить зробити гостям сюрприз, але задоволення буде гарантованим. Простий рецепт дасть можливість в лічені хвилини сервірувати гідний вечеря з
Бутерброди з буряком і оселедцем
З'єднання солодкої відвареного буряка і солоного оселедця ідеально для приготування бутербродів. Ця страва готується просто і швидко, якщо у під рукою є відварені овочі і пресерви - оселедець в олії.

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки