» » Бутерброди з цибулею і яйцем на сковороді

Бутерброди з цибулею і яйцем на сковороді


Бутерброди з цибулею і яйцем на сковородіПідрум'янені бутерброди з цибулею і яйцем - ситна гаряча експрес-закуска. Для приготування простіше взяти злегка підсушений хліб, який при бажанні легше натерти часником.

Лук можна попередньо замаринувати: він стане м'якше і краще втримається в складі начинки. Щоб вона не стікала і не горіла на розпеченій сковороді, яєчна маса повинна бути досить густий. Натертий на дрібній тертці в невеликій кількості твердий сир не тільки дозволить домогтися потрібної консистенції, але і значно поліпшить смак готового блюда, надавши йому пряну нотку.

Листовий зеленню варто посипати бутерброди вже на столі.

Складові

Бутерброди з цибулею і яйцем на сковороді

  • хліб білий - 200 г
  • яйце куряче - 1 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт. (150 г)
  • кріп - 5 гілочок
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком
  • олія соняшникова - для смаження.

Приготування

Бутерброди з цибулею і яйцем на сковороді1. Візьміть ваш улюблений хліб: багет, білий або чорний. Наріжте його порційними шматочками бажаної форми і розміру. Товщина нарізаються шматочків приблизно 1 см.

Бутерброди з цибулею і яйцем на сковороді2. Підготуйте цибулину середнього розміру. Очистіть її, обполосніть і висушіть серветкою. Наріжте маленькими шматочками.

Бутерброди з цибулею і яйцем на сковороді3. Промийте улюблену зелень. Добре підійде кріп, петрушка, селера. Струсіть кілька разів, щоб видалити зайву вологу, і умочіть паперовим рушником. Видаліть товсті стебла, а дрібні листочки наріжте гострим ножем.

Бутерброди з цибулею і яйцем на сковороді4. Промийте яйце, розбийте в глибоку миску. Збовтайте виделкою, щоб жовток з'єднався з білком.

Бутерброди з цибулею і яйцем на сковороді5. Додайте подрібнений цибулю. перемішайте ложкою.

Бутерброди з цибулею і яйцем на сковороді6. Насипте подрібнену зелень. За смаком приправте меленим перцем і сіллю. Перемішайте. Якщо у вас виникли якісь улюблені спеції, які підійдуть до цієї страви, використовуйте їх.

Бутерброди з цибулею і яйцем на сковороді7. На кожну скибочку хліба ложкою викладіть начинку, притисніть її.

Бутерброди з цибулею і яйцем на сковороді8. Сковороду відправте на вогонь. Налийте масло, добре розігрійте. Викладіть підготовлені заготовки начинкою вниз. Обсмажте до золотистої скоринки на середньому вогні приблизно 5 хвилин.

Бутерброди з цибулею і яйцем на сковороді9. Акуратно переверніть на другу сторону і обсмажте ще близько трьох хвилин.

Бутерброди з цибулею і яйцем на сковороді10. Бутерброди готові, викладіть їх на паперовий рушник, щоб видалити залишки масла, і відразу подайте до столу.

Радимо прочитати

Бутерброди з плавленим сиром і яйцем
Бутерброди - універсальна закуска на всі випадки життя, вони виручать господиню в самій скрутній ситуації: і вдома, і на природі. Часником досить натерти хрустку скоринку підсушеного хліба. В якості
Бутерброди з оселедцем і яйцем
Важко придумати закуску, яка краще порушувала б апетит, і спрагу, ніж бутерброди з оселедцем і яйцем. При їх вигляді рука так і тягнеться до запітнілій чарочці на столі. І треба сказати, що вони не
Бутерброди з ковбасою, сиром і яйцем
Бутерброди - універсальна закуска, яка доречна як під час святкового застілля, так і в якості звичайного перекусу в будній день. На сніданок бутерброди з ковбасою, сиром і яйцем теж хороші (звісно,
Бутерброди з яйцем і огірком
Свіжий запах бутербродів з яйцем і огірком не дозволить зробити гостям сюрприз, але задоволення буде гарантованим. Простий рецепт дасть можливість в лічені хвилини сервірувати гідний вечеря з
Бутерброди зі свіжими печерицями
Бутерброди зі свіжими печерицями можна приготувати як до домашнього, так і святкового столу. Рецепт досить простий і не вимагає багато часу і дорогих продуктів. Для приготування візьміть свіжі

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки