» Десерти
Страви з рікотти
Страви з рікоти - це ніжні частування, які можуть бути як десертами, так і закусками або основними стравами. Рікотта - це італійський сир, який виготовляють із сироватки, що залишилася після
Морозиво в домашніх умовах
Морозиво в домашніх умовах - це чудові ласощі, від яких важко відмовитися, навіть якщо ви не любите солодке. У добірці досить нескладних рецептів. Частування стане освіжаючим завершенням дружньої
Глазур для торта
Глазур для торта - найпростіша та найпопулярніша прикраса. Глянсове покриття робить десерт привабливим і помітним на святковому столі. Глазур зручна у використанні та її легко варити. Її можна
Чак-чак у домашніх умовах
Чак-чак - це всіма улюблені східні солодощі, які готуються зі шматочків прісного тіста. Такий десерт навіть можна купити в магазині, але навіщо, якщо можна приготувати його в домашніх умовах.
Смузі-сорбет з бананом і нектарином
Яке ласощі є ідеальним для літа? Звичайно ж, це всілякі варіанти морозива, заморожений йогурт і сорбети. Літній достаток свіжих фруктів тільки на руку любителям освіжаючих десертів, адже можна
Шоколадно-банановий джем
Джем на підсушеному шматочку ароматного хліба - це так просто, але дуже смачно. І навіть якщо вам здається, що такий сніданок може дуже швидко набриднути, не поспішайте обходити цей варіант стороною.
Огортає з персиками
Існують мільйони самих різних десертів. Але не так багато солодощів, для приготування яких необхідно витратити мінімум продуктів і часу, а в результаті отримати щось неймовірно смачне. Огортає - це
Семіфредо з персиками
Семіфредо - це знаменитий італійський десерт, найближчим родичем якого є всіма улюблені ласощі - морозиво. Готують семіфредо на основі жирних вершків, сирих яєць і цукру, це базова складова
Сорбет з чорної смородини
Ніжний, прохолодний, солодкий річний десерт - це, звичайно ж, сорбет! Зазвичай його роблять на воді, ми ж пропонуємо спробувати більш насичений варіант - сорбет з чорної смородини на вершках або
Йогуртова панна-котта з м'ятою
Десерт панна-котта - це дуже ніжне ласощі. Мабуть, за смаком і консистенції його можна порівняти хіба що зі знаменитим крем-брюле. Це й не дивно, адже обидва десерту готуються на основі жирних,
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки