» » Смузі-сорбет з бананом і нектарином

Смузі-сорбет з бананом і нектарином


Смузі-сорбет з бананом і нектарином

Яке ласощі є ідеальним для літа? Звичайно ж, це всілякі варіанти морозива, заморожений йогурт і сорбети. Літній достаток свіжих фруктів тільки на руку любителям освіжаючих десертів, адже можна придумати стільки цікавих і смачних поєднань! Хоча для цього чудесного смузі-сорбета ви сміливо можете використовувати і заморожені фрукти і ягоди. Тим більше, перед його приготуванням все одно буде потрібно злегка заморозити фрукти і ягоди, завдяки чому десерт і придбає освіжаючий смак і кремоподібну консистенцію.

Таким сорбетом ви можете сміливо почати свій день, адже в його складі не тільки ароматна смородина, соковитий нектарин і ніжний банан, а ще й трохи вівсяних пластівців і клітковини.

Інгредієнти (на 2 порції)

  • 1 великий нектарин
  • 0,5 великого банана або 1 невеликий
  • 50 грамів смородини
  • 0,5 склянки молока
  • 2 ст. ложки вершків жирністю 15-20%
  • 1 ст. ложка вівсяних пластівців швидкого приготування
  • 1 ст. ложка висівок
  • 1 с. ложка згущеного молока

приготування

Смородину промийте та висушіть. У нектарина видаліть кісточку. Смородину і нектарин відправте в морозилку на годину-півтори. Завдяки цьому нехитрому прийому не потрібно буде заморожувати сорбет після приготування, і він буде дуже ніжним і кремовим.

Загрузка...

У чашу блендера відправте смородину і нарізану кружальцями банан.

Зніміть шкірку з нектарина.

Наріжте нектарин невеликими шматочками і теж відправте його в блендер. Додайте в чашу блендера вершки і молоко. Ці два інгредієнти зроблять смузі-сорбет ще ніжніше, згладять кислинку фруктового смаку, подарувавши йому особливу м'якість.

Ретельно подрібніть масу до кашоподібного стану. Вона повинна бути густою, але однорідною. Бажано збивати масу на високій швидкості, щоб процес був якомога більш швидким.

Тепер додайте в блендер згущене молоко, висівки і вівсяні пластівці. До слова, згущене молоко можна цілком замінити медом або звичайним цукром, або навіть варенням.

Подрібніть все разом, розкладіть ласощі по креманкам і відразу ж подавайте, прикрасивши страву фруктами.

Радимо прочитати

Смузі з полуниці
З соковитої полуниці можна приготувати не тільки смачні десерти, а й корисні, дивно насичені полуничні смузі. Зберігаючи всі переваги полуниці і ще більше розкриваючи її смак, смузі дозволяє
Полуничний смузі з зефіром
Смузі - запаморочливо різнобічне ласощі, адже його можна приготувати з усього, що можна подрібнити за допомогою блендера. Прохолодний солоний смузі з овочів відмінно підійде для літнього ланчу або
Сорбет з чорної смородини
Ніжний, прохолодний, солодкий річний десерт - це, звичайно ж, сорбет! Зазвичай його роблять на воді, ми ж пропонуємо спробувати більш насичений варіант - сорбет з чорної смородини на вершках або
Банановий смузі з йогуртом і печивом
Немає нічого кращого, ніж почати або завершити свій день прекрасним, легким, але поживним смузі або молочним коктейлем. Смузі - напій універсальний і кожному припаде до душі, якщо підібрати поєднання
Вівсяне печиво з бананом і насінням
Напевно, вівсянку і банан можна назвати мало не кращими гастрономічними друзями. Скажіть, хіба ви хоча б один раз в житті не їли вівсяну кашу з шматочками бананів? Дуже смачно, чи не так? А як вам

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки