» » Бутерброди з білого хліба з сиром і часником

Бутерброди з білого хліба з сиром і часником


Бутерброди з білого хліба з сиром і часникомКоли основне блюдо (або страви) ще не готове, а сім'я вже зібралася за столом в очікуванні страви, на виручку прийдуть бутерброди з білого хліба з сиром і часником. Готуються вони швидко і просто, тому можете довірити приготування цієї закуски навіть старшим дітям.

Складові

Бутерброди з білого хліба з сиром і часником

  • 130-150 г твердого сиру
  • 3 зубчики часнику
  • 5 ст. л. майонезу (кількість зразкову)
  • нарізний білий хліб

Приготування

Бутерброди з білого хліба з сиром і часником1. Якщо нарізної білого хліба у вас немає, або багет ви теж не змогли купити, візьміть самий звичайний батон. Єдине, що вам потрібно буде зробити додатково, - це нарізати його на тонкі шматочки.

У чисту суху миску натираємо сир на дрібній тертці.

Бутерброди з білого хліба з сиром і часником2. Можна, звичайно, і на великій, але тоді маса вийде не такою ніжною. Видавлюємо до нього очищений і вимитий часник. Кількість цього гострого пряного продукту регулюйте самі. Не подобається вам насичений запах часнику в блюдах, тоді для бутербродів досить 1 зубчики, ну а якщо любите часник і додаєте його всюди, видавіть в сирну масу 4 зубчики. Заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.

Бутерброди з білого хліба з сиром і часником3. У результаті повинна вийти однорідна сирно-часникова основа для бутербродів.

Бутерброди з білого хліба з сиром і часником4. Кладемо її по невеликій кількості на батон і розмазує по всьому шматочку. Чим універсально таке блюдо, так це тим, що ви в нього можете внести додатково будь-який відтінок смаку, наприклад, додавши до сиру і часнику подрібнені кріп і петрушку, поклавши на самі бутерброди помідор, ківі або лимон. Тобто зробити блюдо саме під ваші уподобання в їжі.

Господині на замітку

1. Для приготування бутербродів найбільше підходять свіжі нарізні або гірчичні батони або французькі багети - вони не кришаться, мають щільну хрустку скоринку, яку при бажанні легко натерти часником, і щільний, але повітряний м'якуш.

Якщо бутерброди подаються перед обідом - їх розмір і кількість повинні бути такі, щоб порушити апетит, але не вгамувати голод.

2. Якщо батон дуже свіжий - без гострого ножа не обійтися. Хліб тонко нарізають навскоси, а окрайця стають справжнім призом для дітей.

3. Різноманітність асортименту плавлених сирів дозволяє обійтися без натирання - продукт можна просто намазати на хліб столовим ножем.

4. Майонезу потрібно вводити стільки, скільки необхідно для зв'язування сирної стружки в пластичну масу, яка утримається на хлібі.

5. Готові бутерброди можна розкласти на яскраві салатні листя, доповнити шматочками шинки, скибочками відвареного яйця, маринованого або свіжого огірочка, шпротами з невеликим шматочком лимона і, звичайно, свіжої листової зеленню - білий хліб на відміну від житнього допускає будь-які смакові поєднання. До закуски для апетиту можна подати світле напівсухе вино - воно допоможе скоротати час до обіду.

Радимо прочитати

Бутерброди з помідорами і часником
Бутерброди з помідорами і часником - проста закуска, якою можна злегка вгамувати голод, поки готується основна страва на обід або вечерю. Такі бутерброди можуть бути приготовлені декількома способами
Бутерброди з ківі і часником
Смачні бутерброди з ківі і часником обов'язково сподобаються вашим гостям, особливо якщо ви подасте їх під чарочку «білої» або під келих білого вина. Найкраще готувати їх з чорного хліба

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки