Риба по-грецьки
Рецепт приготування риби по-грецьки я знайшов в одному з кулінарних журналів. Доступні інгредієнти, апетитний вигляд і аромати середземноморської кухні, — ось лише частина з того, що приваблює мене в
Салат з перловкою «Перлинний»
Іноді інгредієнти, які здаються на перший погляд непоєднуваними, насправді чудово доповнюють один одного і створюють новий смак. Так, наприклад, уявити собі перловку в салаті дуже складно, але
Салат з мідіями
Рецепти салатів з морепродуктами (мідії, кальмари, креветки, восьминогами) користуються особливою популярністю, тому що в більшості своїй вони без майонезу, а доступність багатьох компонентів таких
Сазан, запечений в духовці
Приготувати сазана можна різними способами: посмажити, згасити, запекти, зварити юшку і так далі. Я пропоную рецепт сазана, запеченого в духовці зі свіжою зеленню, морквою і цибулею. Виходить дуже
Равлики з сиром з тіста філо
Я люблю сир в будь-якому вигляді — з медом і сметаною, у випічці, в запіканках і пироги. Оскільки в холодильнику була знайдена упаковка тесту філо (хоча правильніше філло [φύλλον], як у грецькому), і
Картопля, запечена з розмарином
Картоплю можна приготувати по-різному: посмажити, відварити, зробити пюре, картопля фрі і так далі. Але картопля, запечена з розмарином мені подобається найбільше, тому що він незмінно виходить
Курка під снігом
Запекти курку в духовці можна досить оригінальним способом. Пишна біла шапка зі збитих білків створює ефект снігу, тому рецепт називається «Курка під снігом». Я додаю до філе курки трохи грибів. Це
Смажений сир
Напевно багато з вас чули і, можливо, пробували смажений сир. Звичайно, не всякий сир можна смажити, але є спеціальні сорти, які піддаються термічній обробці, навіть без використання панірування.
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки