» » Страница 4
Ніжне пісочне тістечко з чорницею
Чорниця - одна з найбільш казкових ягід в кулінарії. Вона має дуже ніжний смак, завдяки чому дуже хороша в поєднанні з кремовими, ніжними начинками-суфле. До того ж, ця ягода неймовірно корисна.
Морквяні маффіни на сироватці
Маффіни - це традиційна американська випічка. Їх легко впізнати за кексовой формі і високою пишною шапочці. На відміну від кексів, маффіни готуються набагато швидше і простіше, в них зовсім мало
Мафіни з яєчним лікером
Домашня випічка улюблена багатьма набагато більше, ніж готова магазинна. Особливо люблять солоденьке, приготоване вдома, діти, а й більшість дорослих не в силах довго стримуватися перед спокусою
Кіш з цукіні і бринзою
З ніжними молодими цукіні можна приготувати багато цікавих і корисних страв, включаючи і несолодке випічку. Наприклад, дуже яскравим і незабутнім виходить киш - відкритий пиріг з рубленого тесту з
Круасани з листкового тіста з шоколадом
Хто відмовиться від ситного, смачного, ароматного сніданку, якщо він ще й готується неймовірно швидко? А саме такий опис цілком підійде для домашніх круасанів з шоколадом або шоколадною пастою.
Кекс «Свердловський» по ГОСТу
Кекс «Свердловський» з родзинками, мабуть, самий незвичайний з усіх ГОСТІВСЬКА кексів часів СРСР. Його було легко впізнати за незвичною ромбовидної формі, в нього обов'язково додавали
Шоколадний Брауні на темному пиві
На перший погляд такий інгредієнт, як пиво, не зовсім підійде для випічки одного з найсмачніших шоколадних пирогів - Браун. Все-таки пиво асоціюється з чимось несолодким, солоним. Так, в пиві нерідко
Шоколадно-кавові мафіни
Шоколад і кава - чи можна придумати краще кулінарне сусідство, ніж це? Цьому дуету воістину немає рівних: як у шоколаду, так і у кави смак сильний, домінуючий, оксамитовий і злегка гіркуватий, що
Карамельні маффіни
Карамельні солодощі - це завжди щось неймовірно смачне. Хто не любить пісочний «горішки» і «грибочки», торти з карамельної прошарком, морозиво «крем-брюле» і
Карамельний хлібний пудинг
Хлібні пудинги - це відмінний варіант корисної і неймовірно смачною утилізації черствого хліба або, що ще краще, здобної солодкої випічки. Наприклад, якщо після Пасхи у вас залишилося багато пасок,
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки