» » Сирний суп з плавленим сиром і рисом

Сирний суп з плавленим сиром і рисом


Сирний суп з рисом

Сирний суп - це завжди дуже смачна страва. Він такий пікантний, наваристий, ситний - ідеальний варіант для холодної пори року. Мабуть, найчастіше його готують з грибами або куркою. А ви коли-небудь пробували сирний суп з рисом? Здається, що в ньому не може бути нічого незвичайного, але варто трохи змінити рецепт і додати два види рису, як суп абсолютно зміниться. Ці два сорти (басматі і дикий рис) мають ніжний і тонким ароматом, але абсолютно різні за структурою.

Готові суміші дикого і білого рису повсюдно продаються в магазинах. Але найкраще купувати різні сорти окремо. Справа в тому, що різному рису необхідно різний час для приготування. Так, якщо ви додасте і дикий рис, і рис басматі одночасно, дикий ще не встигне приготуватися, коли басматі вже почне розварюються.

Ще один секрет приготування цього сирного рисового супу в правильному виборі плавленого сиру. Вибирайте м'який і ніжний сир - під дією температури він повністю розчиниться і зробить блюдо надзвичайно ніжним.

складові

  • 1-1,2 літра курячого або овочевого бульйону
  • 30 грамів дикого рису
  • 30-40 грамів рису басматі
  • 1 середня морква
  • 1 середня цибулина
  • 2 плавлених сирка
  • трохи зелені і сухариків для подачі

Вихід: 1,5 літра супу

Загрузка...

приготування

Бульйон влийте в каструлю і поставте на вогонь. Коли він закипить, відправте в нього відварюватися дикий рис. Цьому сорту рису необхідно близько 40 хвилин, щоб приготуватися.

Відварюємо дикий рис

Цим часом очистіть цибулину і моркву. Цибулину наріжте дрібними кубиками, а моркву - соломкою. Так як суп виходить дуже ситним завдяки додаванню сиру, обсмажувати овочі немає необхідності. Вони додадуть страві легку овочеву нотку.

Нарізаємо цибулю та моркву

Через 10 хвилин після того, як ви відправили варитися рис, додайте в суп нарізані овочі.

Відправляємо овочі в суп

Ще через 10 хвилин додайте в каструлю рис басматі - йому потрібно всього лише 18-20 хвилин на приготування. Відмінною рисою рису басматі є його форма - в процесі приготування він подовжується вдвічі.

Додаємо рис басматі

Тепер розімніть вилкою плавлені сирки - так вони швидше розійдуться в супі.

Розминаємо плавлені сирки

Надішліть сир в каструлю з рисовим супом і помішуйте, поки весь сир не розплавиться і не зникнуть грудочки.

Помішуємо суп до повного розчинення сиру

Як тільки плавлений сир повністю розчиниться, сирний суп готовий. Подавайте його відразу ж, прикрасивши зеленню і доповнивши домашніми сухариками.

Суп з плавленим сиром і рисом

Радимо прочитати

Пісний рисовий смузі з яблуком
Якщо ви обожнюєте всілякі молочні коктейлі та смузі, то зовсім необов'язково відмовляти собі в них під час посту, адже це відмінний сніданок, легку вечерю або прекрасний варіант перекусу. Вам
Суп з бастурмою і двома видами рису
Незважаючи на химерне назву, цей суп неймовірно простий в приготуванні, а тому ідеально підійде для робочого буднього дня. На приготування супу з бастурмою у вас піде зовсім небагато часу, а сама
Як приготувати сирний мус
Як правило, найсмачніші страви - це найпростіші страви. По-перше, тому що добре відчувається і нічим не забивається смак основного продукту. По-друге, від їх приготування абсолютно не буде втоми, і
Як приготувати різотто з грибами
Навіть саме звичайне різотто - страва надзвичайно смачне. Ніжний, практично кремовий рис з тонким ароматом цибулі і часнику, присмачений хорошою жменею сиру. А якщо додати до цієї компанії сушені
Куряче філе в мультиварці з рисом
Цей рецепт приготування курячого філе в мультиварці не претендує на якусь незвичність і оригінальність, як наприклад ось цей рецепт, коли я варила макарони і курку в молоці.

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки