» » Пісний рисовий смузі з яблуком

Пісний рисовий смузі з яблуком


Якщо ви обожнюєте всілякі молочні коктейлі та смузі, то зовсім необов'язково відмовляти собі в них під час посту, адже це відмінний сніданок, легку вечерю або прекрасний варіант перекусу. Вам потрібно лише замінити кефір або молоко фруктовим, овочевим соком або ж ... горіховим молоком!

Рецепт цього рисового смузі з яблуком - справжня знахідка не тільки для тих, хто постить, а й для тих, кому не дуже бажано вживати молочні продукти в принципі. Основа цього густого напою - круглий рис, який володіє підвищеним вмістом крохмалю. Це дасть необхідну для смузі густоту. Щоб зробити напій не надто прісним, додайте в нього трохи горіхового молока. В даному рецепті використовується мигдальне молоко, яке можна дуже легко приготувати самостійно.

Рисовий смузі з яблуком

Рис і горіхове молоко - основа, база смузі, а ось смакові компоненти ви можете вибрати на свій смак. Добавки в такому напої можуть бути абсолютно різні і їх різноманітність залежить лише від вашого настрою і бажання творити. Цього разу вибір припав на яблука з корицею в карамелі: стара, добра і прекрасна класика - і смачно, і корисно!

складові

  • 50 грамів круглого рису
  • 350 грамів води
  • 200 грамів горіхового молока
  • 1 яблуко
  • 1 ст. ложка цукру
  • 2 ч. Ложки меду
  • 0,5 ч. Ложки кориці меленої

Вихід готового продукту: 2 порції

Загрузка...

Рецепт рисового смузі з яблуком

Рис промийте, відправте в невелику каструльку і залийте крупу холодною водою.

Промитий рис відправляємо в каструлю

Поставте ємність з рисом на вогонь, доведіть до кипіння і варіть до готовності, час від часу помішуючи (15-20 хвилин).

Варимо рис, помішуючи

Готову рисову крупу остудіть, а потім відправте в блендер.

Відправляємо рис в блендер

Тепер приступайте до приготування смакового «наповнювача» - карамельного яблука. Для цього в сковороду відправте цукор, мед і корицю.

Відправляємо в сковороду мед, цукор і корицю

На невеликому вогні дайте цукру розтопиться і перетворитися в сироп.

карамельний сироп

Цим часом швидко очистіть від шкірки яблуко. Видаліть серцевину.

Очищаємо яблука, видаляємо серцевину

Наріжте яблуко невеликими шматочками і відправте його в карамель.

Шматочки яблука відправляємо в карамель

Готуйте хвилини 3-4, після чого відправляйте яблука до рису в блендер.

Яблука в карамелі додаємо до рису

Ретельно збийте масу, поки вона не подрібнити повністю і не стане максимально однорідною.

Збиваємо рис з яблуками

Додайте горіхове молоко, збийте ще раз і відразу ж подавайте, розлив по склянках або келихах.

Пісний рисовий смузі

На свій розсуд можете прикрасити рисовий смузі яблуком або корицею.

Радимо прочитати

Полуничний смузі з зефіром
Смузі - запаморочливо різнобічне ласощі, адже його можна приготувати з усього, що можна подрібнити за допомогою блендера. Прохолодний солоний смузі з овочів відмінно підійде для літнього ланчу або
Гарячий пряний гарбузовий смузі
Що може бути краще холодним днем, ніж отримати заряд бадьорості, випивши чогось тепленького, та ще й пахучого пряними спеціями? Такі ось зігріваючі напої дуже виручають в холодну пору року, коли не
Какао з гарбузом
Какао і гарячий шоколад - це, мабуть, самі затишні і домашні напої з усіх. Налив собі велику чашку ароматного какао, так і хочеться закутатися в теплу ковдру, включити фільм і забути про всі справи,
Банановий смузі з йогуртом і печивом
Немає нічого кращого, ніж почати або завершити свій день прекрасним, легким, але поживним смузі або молочним коктейлем. Смузі - напій універсальний і кожному припаде до душі, якщо підібрати поєднання
Молочні коржики
Я з дитинства люблю молочні коржики, адже в кожній шкільній їдальні, а потім і в університетській їх обов'язково готували. Звичайно, смак молочного коржа знайомий практично кожному, а приготувати

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки