» » Суп з бастурмою і двома видами рису

Суп з бастурмою і двома видами рису


Суп з диким рисом і бастурмою

Незважаючи на химерне назву, цей суп неймовірно простий в приготуванні, а тому ідеально підійде для робочого буднього дня. На приготування супу з бастурмою у вас піде зовсім небагато часу, а сама технологія дуже проста - настільки проста, що вам навіть не доведеться робити, здавалося б, обов'язкову піджарку з овочів. Так виходить тому, що смак супу буде досить насиченим, а тому в підсмаженні відпадає потреба - важливо підкреслити смак головних інгредієнтів.

Бастурма додасть цього першого блюда пікантність і легкий аромат в'яленого м'яса, а два види рису зроблять блюдо ситним і поживним, а також створять незвичайну текстуру. Так, перший сорт рису, який використовується для приготування супу - це дикий рис, який легко впізнати по чорному кольору. Він довго вариться і залишається цілими зернятками, лише злегка відкриваючись. Другий же сорт рису забезпечить супу густоту і наваристого, тому що в ньому багато крохмалю - це рис сорту Камоліно. Ви можете використовувати будь-який інший круглий сорт рису, який у вас знайдеться.

Овочі, які входять до складу супу, будуть доповнювати смак і збагачувати його: їх найкраще подрібнити в блендері в однорідну кашку - так вони стануть як би частиною бульйону, особливо не виділяючись.

Загрузка...

складові

  • 200 грамів бастурми (або іншого в'яленого м'яса)
  • 2 жмені круглого рису сорту Камоліно (або іншого сорту)
  • 1 жменя дикого рису
  • 3 картоплини
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 20 грамів вершкового масла
  • 2 лаврові листки
  • 1 ч. Ложка паприки
  • 1 ч. Ложка томатної пасти
  • сіль, перець за смаком

приготування

У каструлю наберіть воду, доведіть її до кипіння. Цим часом наріжте невеликими кубиками картоплю і відправте його в киплячу воду разом з лавровим листом.

нарізану картоплю

Наріжте дрібною соломкою бастурму. Надішліть її в киплячу воду через 3-4 хвилини після картоплі.

нарізаємо бастурму

Ще через 4 хвилини відправте в каструлю дикий рис, він вариться довше, ніж круглий - близько 30-40 хвилин.

Додаємо в суп дикий рис

Через 10 хвилин прийшла черга додати в суп круглий рис.

Додаємо круглий рис

Займіться овочами: часник очистіть, цибулю наріжте великими шматочками, а моркву - кружальцями.

Чистимо і ріжемо овочі

Подрібніть овочі разом в блендері, а потім додайте до них томатну пасту і паприку.

Подрібнюємо овочі в блендері, додаємо приправи

Надішліть подрібнені овочі в суп через 5 хвилин після круглого рису і варіть суп ще 10-15 хвилин, періодично помішуючи.

Додаємо подрібнені овочі в суп

Коли рис буде практично готовий, додайте за смаком сіль, перець і шматочок вершкового масла.

Подавайте суп, прикрасивши свіжою зеленню на ваш вибір.

Суп з бастурмою і рисом

Радимо прочитати

Сирний суп з плавленим сиром і рисом
Сирний суп - це завжди дуже смачна страва. Він такий пікантний, наваристий, ситний - ідеальний варіант для холодної пори року. Мабуть, найчастіше його готують з грибами або куркою. А ви коли-небудь
Як приготувати різотто з грибами
Навіть саме звичайне різотто - страва надзвичайно смачне. Ніжний, практично кремовий рис з тонким ароматом цибулі і часнику, присмачений хорошою жменею сиру. А якщо додати до цієї компанії сушені
Цибулеве варення
Чи пробували ви коли-небудь варення з лука? Якщо немає, то сама ідея такого блюда може здатися досить дивною, адже варення звичніше варити з ягід, фруктів - зазвичай це солодкий десерт. Цибулеве

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки