» » Гороховий суп з кров'яною ковбасою

Гороховий суп з кров'яною ковбасою


Суп з горохових пластівців з кров'яною ковбасою

Ви згодні, що найсмачніший гороховий суп - це гороховий суп з копченостями? Але чи дійсно це так? Можливо, після того, як ви приготуєте суп по цьому рецепту, раніше улюблений буде зміщений з п'єдесталу, а його місце займе саме такий ось гороховий суп з кров'яною ковбасою.

Є у цього супу дві родзинки. По-перше, це сама кров'яна ковбаса, що надає страві незвичайний смак. Так як смак горохового супу дуже яскравий, і не впізнати його просто неможливо, то і добавки для нього варто вибирати не менш цікаві. Кров'яна ковбаса підійде сюди якнайкраще: сильний смак і ніжна, кремова текстура створять відмінне поєднання з горохової основою.

Друга особливість - сама горохова основа. Всім відомо, як довго вариться горох. Хтось заздалегідь його замочує, хтось користується подрібненим горохом, але цей рецепт - ще простіше і швидше. Швидко зварити смачний і ароматний гороховий суп вийде завдяки тому, що для основи будуть використані горохові пластівці. Горох в складі таких пластівців вже пройшов певний етап приготування, а тому вам залишиться лише додати їх в суп, і вже через 5-10 хвилин в залежності від марки пластівців наваристий і густий суп буде готовий.

Загрузка...

складові

  • 6-8 шматочків кров'яної ковбаси
  • 1 стакан горохових пластівців
  • 2 картоплини
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 30 грамів жирних вершків
  • 1 ст. ложка рослинного масла для обсмажування кров'яної ковбаси
  • 1 лавровий лист
  • сіль, перець за смаком
  • зелень для подачі

Вихід готового продукту: 1 літр супу

Як приготувати суп з горохових пластівців

Очистіть і наріжте невеликими кубиками картоплю. Складіть його в каструлю, додайте лавровий лист і залийте водою.

Відправляємо нарізану картоплю відварюватися

Надішліть картопля на вогонь. Як тільки вода в каструлі закипить, зменшіть вогонь.

Цим часом очистіть і дрібно наріжте цибулину і моркву.

Нарізаємо цибулю та моркву

Через 4-5 хвилин з того моменту, як картопля закипить, додайте в каструлю нарізані овочі.

Варіть суп ще хвилин 10, поки картопля не дійде практично до готовності. Як тільки це відбудеться, додайте в суп горохові пластівці.

Додаємо в суп горохові пластівці

Слідом додайте в суп вершки і варіть його ще 5-6 хвилин.

додаємо вершки

Готовий суп посоліть і поперчіть за смаком, а потім вимкніть вогонь і накрийте його кришкою. Дайте супу настоятися протягом 5-10 хвилин.

Окремо на рослинній олії обсмажте шматочки кров'яної ковбаси.

Обсмажуємо шматочки кров'яної ковбаси

Розлийте ароматний суп по тарілках. У кожну тарілку покладіть по парі шматочків кров'яної ковбаси, доповніть блюдо свіжою зеленню і відразу ж подавайте його.

Радимо прочитати

Гороховий суп з копченостями
Чи знайдеться хоч хто-небудь, хто не любить добре приготований гороховий суп? А якщо він ще й з пікантним ароматом копченостей? Так, такий суп - це класика, а тому рецепт горохового супу з
Салат з копченою ковбасою, капустою і горошком - рецепт з покроковими фото
Такий салатик із звичайної білокачанної капустою ми пробували в гостях і так він сподобався моєму молодшому синові, наминав за обидві щоки, що я уважно вивчила інгредієнти і вирішила повторити його

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки