» » Овочеві оладки з кабачків і цукіні

Овочеві оладки з кабачків і цукіні


Млинці та оладки з борошна - ворог №1 для фігури: любительки апетитною випічки можуть тільки мріяти про тонку талію. Не виходить виключити зі свого раціону борошняне, як не намагаєтеся? Спробуйте приготувати для різноманітності овочеві оладки з кабачків і цукіні: запевняємо, вони припадуть до смаку не тільки вам, але і вашим домочадцям.

Як приготувати оладки з кабачків і цукіні

Інгредієнти на 2 порції

для оладок:

  • по 150 г кабачків і цукіні
  • 50 г борошна
  • 1 яйце
  • зелень петрушки і кропу
  • рослинне (краще рафінована) масло для смаження
  • сіль, чорний перець

для соусу:

  • 1 ст. ложка сметани
  • половина свіжого (можна малосольного) огірка
  • 1 маленький зубчик часнику
  • сіль, чорний перець

Як приготувати кабачкові оладки

1. Зробіть огірковий соус. Покладіть в блендер сметану, очищений від шкірки і подрібнений огірок, пропущений через прес часник, приправити сіллю і перцем. Збийте до однорідного стану, перелийте в соусник або відповідний за розміром салатник. Поставте в холодильник, щоб соус трохи загус.

Загрузка...

Крок 1 - Готуємо огірковий соус

2. Кабачок і цукіні вимийте, зніміть шкірку і натріть на великій тертці. Якщо вам дісталися овочі-переростки, обов'язково виріжте серединку з насінням.

Крок 2 - Натираємо на тертці цукіні і кабачок

3. Помийте в теплій воді пряну зелень, обсушити її на рушник і дрібно порубати. Додайте до натертим овочів борошно, яйце, подрібнену зелень, підсолити і поперчіть масу. Перемішайте тісто для оладок.

Крок 3 - Додаємо до овочів яйце, борошно і зелень, перемішуємо

4. Десертною ложкою викладайте порції тесту в розігріте рослинне масло, формуючи оладки товщиною 8-10 мм.

Крок 4 - Викладаємо порції тесту на розігріту сковорідку

5. Обсмажте кабачкові оладки до золотистого кольору: з одного боку - на сильному вогні, з іншого - на слабкому.

Крок 5 - Обсмажуємо оладки з кабачків з двох сторін

Подавайте гарячі оладки з кабачків разом зі сметаною підвищеної жирності або з огірковим соусом.

Кабачкові оладки з цукіні - рецепт з фото

Приємного вам апетиту!

Радимо прочитати

Тонкі млинці з кабачків
Чи любите ви млинці? «Та хто ж не любить?» - можете сказати ви у відповідь. І це насправді правда: люблять млинці все, адже не любити їх просто неможливо. Тонкі, ніжні, ароматні і
Оладки з кабачків
Оладки з кабачків зараз можна готувати практично круглий рік, адже цукіні у продажу є практично завжди. Я готую оладки за цим рецептом вже кілька років — виходить смачно і красиво. Як у будь-якому

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки