» » Бутерброди з оселедцем, морквою і плавленим сиром

Бутерброди з оселедцем, морквою і плавленим сиром


Бутерброди з оселедцем, морквою і плавленим сиромСоковиті і смачні бутерброди з оселедцем, морквою і плавленим сиром сподобаються всім вашим рідним і гостям без винятку. Саме поєднання плавленого сиру, морквяної маси і солоного філе оселедця в олії вважається ідеальним як для бутербродів, так і для самостійної закуски у вигляді паштету.

Щоб швидше приготувати страву, вам необхідно заздалегідь відварити овочі, так як морквяна маса повинна бути холодною. Для заправки замість майонезу можна використовувати сметану або класичний йогурт (будь-якої жирності), але пам'ятайте про те, що страви, заправлені молочними продуктами, мають термін придатності не більше 6-8 годин, в той час як маса з майонезом може зберігатися 1 добу.

Складові

Бутерброди з оселедцем, морквою і плавленим сиром

  • 3 скибочки білого хліба
  • 1-2 моркви
  • 50-60 г плавленого сиру
  • 1 ч. Л. майонезу
  • оселедець в олії (пресерви) - 9 скибочок
  • сіль і перець за смаком
  • зелень для прикраси.

Приготування

Бутерброди з оселедцем, морквою і плавленим сиром1. Відваримо морква. При цьому в воду можна додати трохи цукрового піску, щоб овочі на смак стали солодкуватими і ідеально поєднувалися з солоним оселедцем. Охолодити відварену моркву, очистимо від шкірки, натерти на тертці з дрібними отворами в глибоку миску або салатник. Чим дрібніше буде маса, тим привабливішим він буде виглядати при подачі. Додамо майонез (або сметану, або йогурт), плавлений сир, сіль і мелений чорний перець за смаком. Тоді ж можна додати спресований зубчик часнику або мелений сушений часник для пікантного смаку. Акуратно все перемішати.

Бутерброди з оселедцем, морквою і плавленим сиром2. Скибочки білого хліба (придбайте, по можливості, вже нарізаний) разрежем по діагоналі навпіл і викладемо на дошку або блюдо для подачі.

Бутерброди з оселедцем, морквою і плавленим сиром3. Рівномірно намажемо на хліб морквяну масу.

Бутерброди з оселедцем, морквою і плавленим сиром4. На морквяний шар викладемо скибочки оселедця, трохи обтрусивши їх від масла (по 2-3 шматочки на кожен бутерброд). Якщо ви придбали не пресерви, а тушку солоної риби, доведеться її спочатку очистити, видалити кістки і нарізати на шматочки.

Бутерброди з оселедцем, морквою і плавленим сиром5. Прикрасимо бутерброди свіжою зеленню петрушки або кропу і без зволікання подамо на стіл, щоб хлібна основі не розмокла.

Радимо прочитати

Бутерброди з шинкою і авокадо
Соковиті бутерброди з шинкою і авокадо обов'язково сподобаються і вам, і вашим рідним. Таке блюдо можна з легкістю приготувати протягом 10 хвилин, взяти з собою на роботу, в поїздку або на пікнік.
Бутерброди з плавленим сиром і яйцем
Бутерброди - універсальна закуска на всі випадки життя, вони виручать господиню в самій скрутній ситуації: і вдома, і на природі. Часником досить натерти хрустку скоринку підсушеного хліба. В якості
Бутерброди з оселедцем і морквою
Смачні та яскраві бутерброди з оселедцем і морквою миттю розлетяться зі святкового столу. Вони також гарні і просто на обід або вечерю в будній день. Найкраще за смаком до оселедця підходить чорний
Бутерброди з оселедцем і яйцем
Важко придумати закуску, яка краще порушувала б апетит, і спрагу, ніж бутерброди з оселедцем і яйцем. При їх вигляді рука так і тягнеться до запітнілій чарочці на столі. І треба сказати, що вони не
Бутерброди з ківі і оселедцем
Соковиті і смачні бутерброди з ківі і оселедцем стануть вашим кулінарним відкриттям, якщо ви ще жодного разу не пробували таке поєднання засоленої риби і екзотичних фруктів. Для них досить мати
Бутерброди з буряком і оселедцем
З'єднання солодкої відвареного буряка і солоного оселедця ідеально для приготування бутербродів. Ця страва готується просто і швидко, якщо у під рукою є відварені овочі і пресерви - оселедець в олії.

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки