Гребінці в беконі в духовці - рецепт з покроковими фото
Сьогодні готую незвичайне, просте, але екстравагантне блюдо, яке може стати прикрасою романтичного вечора або будь-якого святкового столу. Гребінці обмотуються беконом і запікаються в духовці до готовності. Все дуже просто, дивіться самі.
Інгредієнти для приготування гребінців в соєвому соусі
Щоб приготувати гребінці в беконі мені знадобилося:
гребінці - 7 шт. бекон - 7 шт. соєвий соус - 1 ст. л. лимон - половинка приправа - італійські трави
Гребінці у мене були досить великого розміру, тому я вирішила кожен розрізати навпіл. Але це я зроблю в самому кінці, а поки полила їх небагато соєвим соусом.
Посипала приправою, у мене були італійські трави, можна взяти сухий базилік.
Розрізала гребінець навпіл і обмотала кожен шматочок беконом, встромила зубочистку, щоб нічого не розгорталося під час запікання.
Поставила рулетики в розігріту духовку і запікала приблизно 20 хвилин до зарум'янювання бекону.
Лимон порізала тонкими, маленькими шматочками і наколола на кожну зубочистку по скибочці. Потім кожен гість видавлює лимонний сік собі на рулетик.
Дуже смачно виходить, раджу приготувати і побалувати свою сім'ю.