» » Дріжджові булочки з сиром і оливками

Дріжджові булочки з сиром і оливками


Дріжджові булочки з сиром і оливками - це цікавий і смачний варіант несолодкої випічки. Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування дріжджового тіста з додаванням житнього борошна.

Наслідки випічка - рецепт з фото

складові

  • дріжджі - 8 грам
  • молоко - 200 мл
  • цукор - 1 ч. ложка,
  • сіль харчова - 1/3 ч. ложки
  • пшеничне борошно - 5 ст. ложок
  • житнє борошно - 5 ст. ложок
  • оливки - 10-15 шт.
  • сир твердий - 70 грам
  • майонез - 2 ч. ложки

Приготування дріжджового тіста та булочок

1. Спочатку підготуйте начинку. Оливки без кісточок дрібно порубати. Оливки можна замінити маслинами на ваш смак.

Булочки з оливками - крок 1 - фото

2. Твердий сир натріть на тертці на дрібному розподілі. Замінювати твердий сир плавленим не рекомендується.

Сирні булочки - крок 2 - фото

3. З'єднайте нарізані оливки з твердим сиром. Начинка готова.

Булочки з сиром і оливками - крок 3 - фото

4. Тепер приступайте до приготування тіста. Дріжджі сухі висипайте з пачки в миску.

Загрузка...

Як робити дріжджове тісто - крок 4 - фото

5. Молоко трохи підігрійте і залийте в миску, в якій знаходяться дріжджі. Віночком перемішайте масу, щоб розчинилися грудочки. Додайте сіль і цукровий пісок. Чекайте п'ять хвилин, поки вони розчиняться.

Як зробити дріжджове тісто - крок 5 - фото

6. Засинайте поступово пшеничне і житнє борошно в миску і вимішують тісто.

Як готувати дріжджове тісто - крок 6 - фото

7. Тісто буде не надто м'яке і повітряне за рахунок житнього борошна.

Як замісити дріжджове тісто - крок 7 - фото

8. Розділіть тісто на дві частини. Кожен шматок тіста розкачати, щоб вийшов довгий прямокутник.

Булочки з дріжджового тіста - крок 8 - фото

9. Змастіть тісто майонезом і викладіть начинку.

Що приготувати з дріжджового тіста - крок 9 - фото

10. Поверніть з тіста довгий рулет. Розріжте його на дві частини. Кожну частину з'єднайте, щоб вийшов круг. Потім зробіть надрізи для краси. Решта рулет загорніть таким же способом.

Наслідки дріжджова випічка - крок 10 - фото

11. Викладіть булочки на змащений олією лист. Його ще можна застелити пергаментом. Включіть в духовці вогонь і розігрійте її до 175 градусів. Поставте деко в неї і випікайте близько двадцяти п'яти-тридцяти хвилин.

Булочки з сиром і оливками готові!

Дріжджові булочки - рецепт з фото

Радимо прочитати

Дріжджові пиріжки з вишнею
Мабуть, пиріжки та вареники з вишнею - це, якщо говорити сучасною мовою, справжній must-have кожного літа, коли починається сезон дозрівання ароматної і соковитою вишні. Для багатьох таке блюдо, як

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки