» » Куряча грудка, фарширована сиром і песто

Куряча грудка, фарширована сиром і песто


Чудове і дуже ніжне блюдо можна приготувати з курячого філе, якщо у вас в холодильнику є трохи сиру і соусу песто. Так, всього лише три інгредієнта - і у вас на столі чудове, ароматне, ніжне і соковите блюдо: куряча грудка, фарширована сиром і песто. У такому виконанні куряча грудка виходить дуже корисною і навіть дієтичною, але в той же час вона абсолютно не прісна.

Куряча грудка, фарширована сиром

Поєднання сиру з соусом песто в якості начинки дуже добре підкреслює ніжність курячого філе. Сир в процесі приготування злегка тане і, з'єднуючись з базиліковим соусом, робить начинку однорідної, ніжною. Весь спектр смаків бере на себе соус песто, а тому якщо ви любите додавати його в свої страви, таке м'ясо обов'язково буде вам до смаку.

Ті, хто любить біле куряче м'ясо, знають, яким примхливим воно часом буває, і як нелегко його приготувати так, щоб воно зберегло свою ніжність і соковитість. Вихід - використовувати для приготування філе рукав для запікання, адже він не дає соку випаровуватися так швидко, і м'ясо залишається ніжним.

Інгредієнти (на 2 порції)

  • 2 курячих філе
  • 150-200 грамів сиру середньої жирності
  • 2 ст. ложки з гіркою соусу песто
  • сіль, перець, суміш італійських трав - за смаком

Рецепт курячої грудки з сиром в духовці

Принадність приготування цієї страви в тому, що все дуже просто, а саме трудомістке - це відбити м'ясо. Отже, курячі грудки помийте, обсушіть і, підрізаючи м'ясо ножем, розпластайте його в плоский шматок.

Загрузка...

Розрізаємо куряче філе, формуючи пласт

Кухонним молоточном відбийте курку. Дуже зручно накривати м'ясо під час відбивання харчовою плівкою - це допомагає зробити процес більш акуратним. Занадто тонко відбивати м'ясо не варто. Необхідно лише зробити його більш еластично для того, щоб загортати в нього начинку було зручно.

Відбиваємо куряче м'ясо

Злегка посоліть м'ясо з обох сторін.

Підготуйте начинку: сир змішайте з соусом песто до однорідного стану.

Змішуємо сир з песто

Розділіть начинку на дві частини і покладіть її на м'ясо щільним грудочкою.

Викладаємо начинку на м'ясо

Щільно оберніть м'ясом начинку.

загортаємо начинку

Потрібно звернути начинку таким чином, щоб вона нізвідки не виглядала, інакше в процесі запікання вона вилізе назовні.

За допомогою зубочисток скріпіть краю.

Скріплюємо зубочистками краю карного рулету

Посипте грудки сумішшю італійських трав і відправте їх у рукав для запікання.

Укладаємо грудки в рукав для запікання

Запікайте курячу грудку з сиром при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин, після чого полийте м'ясо соком, що виділився і подавайте блюдо зі свіжими овочами та зеленню.

Куряча грудка з сиром, запечена в духовці

Радимо прочитати

Паста з тунцем і соусом песто
Мало хто здатен втриматися від тарілки добре приготовленої пасти, та ще й зі смачний соусом. Паста привертає до себе тим, що її так просто готувати, а страв з неї неймовірно велика кількість - чи
Салат з руколою
Пропоную рецепт легкого салату з руколою. Рукола — вона ж індау, вона ж эрука, є досить пряної, приємною на смак травою з родини капустяних. А салат з руколи може бути як святковим блюдом, так і

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки