» » Відбивні зі свинини, запечені в духовці з картоплею

Відбивні зі свинини, запечені в духовці з картоплею


Свинячі відбивні - кулінарна класика в тій же мірі, що і засмаженою котлетки. Але хрусткі відбивні, обсмажені у великій кількості масла (та ще й в клярі!) Корисними ніяк не назвеш. Для тих, хто стежить за своїм раціоном, є прекрасна альтернатива - приготувати відбивні зі свинини в духовці, запікаючи їх разом з картоплею на гарнір. Завдяки простому, але неповторному винному маринаду такі відбивні з картоплею і сиром з легкістю затьмарять традиційні і за смаком, і за ароматом!

Відбивні зі свинини в духовці

складові

На 3 порції потрібно:

  • 3 свинячі відбивні;
  • 8 картоплин середнього розміру;
  • 1 цибулина середнього розміру;
  • 70-80 г твердого сиру;
  • майонез;
  • суміш прянощів для картоплі;
  • 2 ст. ложки рослинної олії;
  • сіль;

маринад для м'яса:

  • ½ ч. Ложки суміші прянощів для м'яса;
  • 3 ст. ложки білого вина;
  • 1 ч. Ложка гострого кетчупу.

Як приготувати відбивні зі свинини в духовці

1. Свинячі відбивні добре відбийте молотком з двох сторін, посоліть.

Крок 1 - Відбиваємо свинину

2. Приготуйте винний маринад для відбивних, змішавши в салатник відповідного розміру прянощі, кетчуп і біле вино.

Загрузка...

Крок 2 - Готуємо винний маринад для свинини

3. Замаринуйте свинину в вийшла рідини і залиште при кімнатній температурі на 2-3 години. Якщо ви плануєте готувати м'ясо на наступний день, накрийте посуд блюдцем і помістіть в холодильник.

Крок 3 - Маринуємо свинину 2-3 години

4. Картопля почистіть, вимийте і поріжте часточками. Посипте сіллю, прянощами і добре перемішайте в мисці.

Крок 4 - Нарізаємо картопля, посипаємо прянощами

5. Влийте масло і знову добре перемішайте. Залиште хвилин на 10, щоб картопляні часточки просочилися соусом.

Крок 5 - Додаємо до картоплі масло, даємо просочитися

6. Змастіть форму рослинним маслом і викладіть в центр м'ясо. Зверху покладіть шар порізаного тонкими кільцями цибулі.

Крок 6 - Викладаємо у форму м'ясо і цибулю

7. Потім присипте натертим на крупну тертку сиром і намалюйте майонезну «сіточку».

Крок 7 - Посипаємо сиром, робимо сіточку майонезом

8. Навколо підготовленого м'яса розкладіть рівним шаром картоплю.

Крок 8 - Викладаємо картопля навколо м'яса

9. Розігрійте духовку до 200-210 градусів і запікайте свинину з картоплею до золотистого кольору. Щоб скибочки картоплі пропеклися рівномірно, періодично перемішуйте їх і поливайте утворився при смаженні жиром.

Крок 9 - Запікаємо відбивні зі свинини в духовці, помішувати картопля

При подачі до столу доповніть свинину з картоплею свіжими овочами - огірками, солодкими болгарським перцем, помідорами чері і пряною зеленню.

Смачного!

Радимо прочитати

Відбивні зі свинини в клярі
Якщо хочеться чогось ситного, смачного і трошки святкового, це зовсім не означає, що слід готувати омарів, діставати ікру білуги і сервірувати стіл фамільним сріблом. Часом дуже виручають прості і

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки