» » Як приготувати курячі відбивні в клярі з майонезу

Як приготувати курячі відбивні в клярі з майонезу


Кожен раз, коли потрібно приготувати щось смачне, але обов'язково швидко, на думку приходять рецепти страв з курячого філе. Адже вони готуються оперативно, їх смак апетитний і ароматний. Так, можна приготувати курячі відбивні в майонезно-яєчному клярі. Це чудове і просте блюдо, до якого підходить практично будь-який гарнір (картопля, рис, гречка і навіть простий овочевий салат).

Відбивні з курячого філе в клярі

складові

  • філе курячої грудки - 1 шт .;
  • майонез - 100г;
  • яйце куряче 1-2 шт .;
  • борошно пшеничне - 100 г;
  • соняшникова олія;
  • спеції і сіль - за смаком.

Як приготувати відбивні з курячого філе

1. Для початку потрібно зробити майонезно-яєчний кляр, для чого необхідно з'єднати не сильно жирний майонез з курячим яйцем і добре перемішати, щоб вийшла однорідна суміш.

Крок 1 - Змішуємо яйце з майонезом

2. Додаємо пшеничне борошно і ще раз перемішуємо. На цьому ж етапі можна додати сіль (але це не обов'язково, так як майонез містить досить солі).

Загрузка...

Крок 2 - Додаємо в кляр борошно

3. Кляр для відбивних готовий! За консистенцією він виходить досить густий.

Крок 3 - Отримуємо густий кляр для курячих відбивних

4. Тепер переходимо до підготовки курячого філе. Його потрібно промити, витерти паперовим рушником, розрізати на шматочки товщиною приблизно по 2 см. Відбити кожен з них молоточком для м'яса. Посолити злегка і поперчити.

Крок 4 - Нарізаємо і відбиваємо куряче філе

5. Далі, поки сковорідка з соняшниковою олією розігрівається, кожну відбивну обмакиваем в кляр з майонезу. Намагайтеся гарненько «обваляти» куряче м'ясо в клярі, щоб не залишалося сухих ділянок.

Крок 5 - Обвалюємо курячі відбивні в клярі

6. Пательня до цього часу вже добре загострилася, тому підготовлене філе можна відправляти смажитися.

Крок 6 - Викладаємо відбивні на сковорідку

7. Смажимо з обох сторін, бажано на середньому вогні. Коли відбивні змінять свій колір на красивий золотистий, можна їх знімати з вогню.

Крок 7 - Обсмажуємо відбивні з двох сторін

Подається страва гарячим або як мінімум теплим, в холодному вигляді курячі відбивні теж смачні, але не настільки, як щойно приготовані.

Рецепт курячих відбивних в клярі

Свіжий лист салату і консервована кукурудза додадуть відбивних з курки додаткові фарби і привабливість.

Радимо прочитати

Відбивні зі свинини в клярі
Якщо хочеться чогось ситного, смачного і трошки святкового, це зовсім не означає, що слід готувати омарів, діставати ікру білуги і сервірувати стіл фамільним сріблом. Часом дуже виручають прості і
Салат з деревних грибів з кукурудзою і курячим філе - рецепт з покроковими фото
Давно я вже не купувала такі деревні гриби, а тут щось побачила в магазині, захотілося "згадати молодість" :) Раніше дуже часто з них щось готували. Купила і звичайно, ці дві пачки грибів довго потім

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки