Кільця кабачків в густому клярі - рецепт з покроковими фото
Обожнюю цей густий кляр з цього рецепту. Вже що тільки в ньому не обсмажувала, а ось до шинків справа не доходила.
Так що сьогодні розповім вам, як обсмажити кільця кабачків в густому і дуже смачне клярі.
Отже, щоб приготувати кільця кабачків у борошняному клярі мені знадобилося: кабачок - 1 шт. для кляру: яйця 1 шт молоко – 100 мл (півсклянки) борошно – 150 грам (1 склянка) сіль
Кабачок у мене молоденький, тому я його порізала кільцями прямо разом з ніжною шкіркою і насінням. Потім я вирішила, що кільця виходять большеватыми, в сковороду їх мало поміщається і порізала їх ще навпіл.
Для кляру висипала в молоко борошно, вбила яйце.
віночком Перемішала, кляр повинен вийти досить густим.
Далі кожен шматочок кабачка вмочую в кляр.
Смажу на сковороді з двох сторін.
Кляр добре схоплюється, не стікає, кабачки виходять рум'яними.
Ось такі у мене вийшли кільця кабачків в клярі, можна було кожен намазати майонезом і покласти зверху кружечок помідора.