» » Кільця кабачків в густому клярі - рецепт з покроковими фото

Кільця кабачків в густому клярі - рецепт з покроковими фото


Кільця кабачків в клярі

Обожнюю цей густий кляр з цього рецепту. Вже що тільки в ньому не обсмажувала, а ось до шинків справа не доходила.

Так що сьогодні розповім вам, як обсмажити кільця кабачків в густому і дуже смачне клярі.

Отже, щоб приготувати кільця кабачків у борошняному клярі мені знадобилося: кабачок - 1 шт. для кляру: яйця 1 шт молоко – 100 мл (півсклянки) борошно – 150 грам (1 склянка) сіль

Кільця кабачків в клярі

Кабачок у мене молоденький, тому я його порізала кільцями прямо разом з ніжною шкіркою і насінням. Потім я вирішила, що кільця виходять большеватыми, в сковороду їх мало поміщається і порізала їх ще навпіл.

Кільця кабачків в клярі

Для кляру висипала в молоко борошно, вбила яйце.

Кільця кабачків в клярі

віночком Перемішала, кляр повинен вийти досить густим.

Кільця кабачків в клярі

Далі кожен шматочок кабачка вмочую в кляр.

Кільця кабачків в клярі

Смажу на сковороді з двох сторін.

Кільця кабачків в клярі

Кляр добре схоплюється, не стікає, кабачки виходять рум'яними.

Кільця кабачків в клярі

Ось такі у мене вийшли кільця кабачків в клярі, можна було кожен намазати майонезом і покласти зверху кружечок помідора.

Кільця кабачків в клярі

Радимо прочитати

Швидкі пиріжки на кефірі з повидлом без дріжджів і яєць смажені на сковороді (тісто на кефірі) - моментальний рецепт з покроковими фото
Рецепт цих пишних, чудових пиріжків з повидлом - продовження або доповнення ось цього рецепту бездрожжевых пампушок на кефірі. Точніше навіть сказати, що це один і той же рецепт, просто вирішила
Швидкі кабачки по-корейськи на зиму
Кабачків зазвичай виростає стільки, що не знаєш, куди їх прилаштувати. І якщо огірки, наприклад, шкода пускати на нові експерименти і рецепти, то з кабачками проблем немає, їх море. От і вирішила я в

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки