Швидкі кабачки по-корейськи на зиму
Кабачків зазвичай виростає стільки, що не знаєш, куди їх прилаштувати. І якщо огірки, наприклад, шкода пускати на нові експерименти і рецепти, то з кабачками проблем немає, їх море. От і вирішила я в цьому році пробувати різні заготовки з кабачків крутити. Мені так шкода, що зараз ось вони лежать на грядці, свої, вирощені без всяких хімікатів, тому не дам пропасти жодному кабачка, взимку вони нам дуже знадобляться :)
Отже, цей рецепт заготівлі кабачків з корейської приправою для моркви мені сподобався тим, що кабачки ніяк не обробляються, потрібно просто натерти їх разом з морквою, порізати цибулю, пересипати сіллю з цукром, приправами, дати постояти, розкласти по банках і простерилізувати. Отже, дивіться нижче рецепт з покроковими фото, як приготувати швидкі кабачки по-корейськи.
Як приготувати кабачки з корейської приправою - швидкий рецепт на зиму з цибулею і морквою
Щоб приготувати швидкі кабачки з корейської приправою на зиму мені знадобилося: кабачки – 1 кг; морква – 200 грам цибуля - 200 грам сіль – 1 ст. л. цукор – 4 ст. л. столовий оцет (9%) -4 ст. л. готова приправа для корейської моркви - 2 ч. л. рослинна олія без запаху – 1/3 склянки (приблизно 100 мл)
Швидкі кабачки по-корейськи - рецепт з покроковими фото
Почистила всі овочі, з кабачків видалила серцевину з насінням.
Моркву і кабачки натерла смужками на середній тертці, цибулю порізала півкільцями тоненько.
Приготувала приправи - сіль, цукор, корейську приправа для моркви.
З'єднала кабачки, цибулю, моркву, висипала приправи, вилила оцет і масло.
Все добре перемішала і залишила на 1 годину, щоб кабачки пустили сік.
Разом з цим соком розклала кабачки по чистим банкам. Налила в каструлю води, на дно марлечку або ганчірочку (щоб банка не лопнула), поставила банку, закрила кришкою, налила води, щоб доходила по плечики банки і стерилізувала після закипання води в каструлі 20 хвилин (на літрову банку).
З пів літровою банкою я вступила простіше, засунула її в мікрохвильовку і стояла стежила, як тільки вміст банки закипіло, все - можна витягувати і закочувати.
Ось такі у мене вийшли кабачки по-корейськи на зиму, рецепт дійсно швидкий і не складний.
Дивіться всі мої домашні заготовки на зиму в цьому розділі.