Кабачки в томатному соусі на зиму - рецепт кабачків в томатній заливці з покроковими фото
я недавно Готувала ось такі кружечки огірків в томатній заливці на зиму і подумалося мені, що якщо замість огірків взяти кабачки, то теж вийде дуже смачно. Будуть кубики кабачків в томатному соусі.
Тому минулий свій рецепт практично не змінювала, готую санчала томатний соус, потім у нього кабачки, але фото зробила на всяк випадок, щоб все було зрозуміло.

Інгредієнти для приготування кабачків в томатній заливці
Щоб приготувати кабачки в томатній заливці на зиму мені знадобилося: кабачки - 2 кг помідори - 1 кг перець гострий - 1-2 шт. часник - 1 головка цибуля - 2 головки олія соняшникова без запаху - 0.5 склянки цукор - 0.5 склянки сіль - 1 ст. л. без гірки оцет 9% - 4 ст. л.

Всі овочі крім кабачків порізала крупно - помідори, цибулю, перець, склала в каструлю.

Вилила рослинне масло, висипала сіль і цукор, перемішала і поставила каструлю на маленький вогонь. Варила приблизно 15 хвилин після закипання.

Тим часом почистила кабачок і порізала його кубиками.

Подрібнила блендером томатну заливку.

Висипала в каструлю кабачки.

Перемішала і варила ще хвилин 10. В кінці висипала часник, вилила оцет, проварила ще пару хвилин і все вимкнула грубку.

Банки обдала окропом, закрила кришками, дала їм постояти хвилин 10, щоб вони простерилизовались. Розклала по банкам кабачки в томатному соусі, закатала кришками, перевернула догори дном, закутала і залишила до повного охолодження. Таку заготовку додатково стерилізувати не треба, так як банки чисті і овочі кипіли.
