» » Кабачки в томатному соусі на зиму - рецепт кабачків в томатній заливці з покроковими фото

Кабачки в томатному соусі на зиму - рецепт кабачків в томатній заливці з покроковими фото


Кабачки в томатному соусі на зиму

я недавно Готувала ось такі кружечки огірків в томатній заливці на зиму і подумалося мені, що якщо замість огірків взяти кабачки, то теж вийде дуже смачно. Будуть кубики кабачків в томатному соусі.

Тому минулий свій рецепт практично не змінювала, готую санчала томатний соус, потім у нього кабачки, але фото зробила на всяк випадок, щоб все було зрозуміло.

Кабачки в томатному соусі на зиму

Інгредієнти для приготування кабачків в томатній заливці

Щоб приготувати кабачки в томатній заливці на зиму мені знадобилося: кабачки - 2 кг помідори - 1 кг перець гострий - 1-2 шт. часник - 1 головка цибуля - 2 головки олія соняшникова без запаху - 0.5 склянки цукор - 0.5 склянки сіль - 1 ст. л. без гірки оцет 9% - 4 ст. л.

порізати помідори

Всі овочі крім кабачків порізала крупно - помідори, цибулю, перець, склала в каструлю.

висипати цукор

Вилила рослинне масло, висипала сіль і цукор, перемішала і поставила каструлю на маленький вогонь. Варила приблизно 15 хвилин після закипання.

порізати кабачок

Тим часом почистила кабачок і порізала його кубиками.

збити блендером

Подрібнила блендером томатну заливку.

висипала кабачки

Висипала в каструлю кабачки.

поклала часник

Перемішала і варила ще хвилин 10. В кінці висипала часник, вилила оцет, проварила ще пару хвилин і все вимкнула грубку.

розклала кабачки по банкам

Банки обдала окропом, закрила кришками, дала їм постояти хвилин 10, щоб вони простерилизовались. Розклала по банкам кабачки в томатному соусі, закатала кришками, перевернула догори дном, закутала і залишила до повного охолодження. Таку заготовку додатково стерилізувати не треба, так як банки чисті і овочі кипіли.

готові кабачки в томатній заливці на зиму

Радимо прочитати

Мариновані кабачки як грузді на зиму - рецепт сирих кабачків з покроковими фото
Такі кабачки я хотіла приготувати вже давно, так як одного разу пробувала їх в гостях, а от самій зробити руки не доходили. А в цьому році у нас вродило так багато кабачків, що просто гріх не
Консервована квасоля в томатному соусі на зиму - рецепт з покроковими фото
ми Зібрали в цьому році урожай квасолі, зазвичай пересипаємо її в тряпочна мішок і вона зберігається так всю зиму, йде вона у нас виключно тільки на борщ. В цьому році вирішила заготовити якусь
Швидкі кабачки по-корейськи на зиму
Кабачків зазвичай виростає стільки, що не знаєш, куди їх прилаштувати. І якщо огірки, наприклад, шкода пускати на нові експерименти і рецепти, то з кабачками проблем немає, їх море. От і вирішила я в

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки