» » Смажені кільця цибулі в клярі

Смажені кільця цибулі в клярі


Цибулеві кільця в клярі

Цибулеві кільця в клярі - це просте у виконанні і швидке блюдо. Така закуска ідеальна до пива і виручить в випадках, коли потрібно приготувати щось по-швидкому з тих продуктів, які завжди є на кухні. Крім того, не може не підкуповувати той факт, що досить складно знайти таку закуску, яка буде ще більш бюджетною, ніж смажені цибульні кільця!

Навіть якщо ви не є шанувальником лука в якості основного інгредієнта, спробуйте приготувати цибульні кільця в клярі хоча б один раз, щоб оцінити це ароматну і неймовірно ситну закуску. Свіжоприготовані кільця цибулі настільки запашні, що складно і передати. А яку вони мають приємну хрустку текстуру ... Ви й не помітите, як з'їсте цілу гору цибулевих кілець!

Допомагає цибулі бути хрустким особливий кляр. Він готується дуже просто, але в рецепті є два принципових моменти: як сполучний компонент використовується не ціле яйце, а тільки жовток, а рідина - це холодна мінеральна газована вода. І, що не менш важливо, ніж холодніше вода, тим краще для цього клярі. До речі, замінити воду можна крижаним пивом, такий пивний кляр вийде ще й дуже ароматним.

складові

  • 2 цибулини
  • 125 грамів крижаної газованої води
  • 60-80 грамів білої пшеничної муки
  • 1 жовток
  • 1 ст. ложка лимонного соку (або щіпка лимонної кислоти)
  • сіль, перець за смаком
  • рослинне масло - стільки, щоб закрити дно сковороди шаром товщиною в півтора-два сантиметри (або для вашої фритюрниці, якщо ви використовуєте її)

Вихід готового продукту: 2 порції

Загрузка...

Як приготувати цибульні кільця в клярі

Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кружальцями завтовшки 5-8 мм.

Нарізаємо цибулю кружечками

Розділіть кружальця цибулі на кільця.

Приготуйте кляр. Для цього в борошно додайте сіль, перець. Потім - жовток і лимонний сік.

Змішуємо борошно, жовток, лимонний сік, перець і сіль

Перемішайте масу, а потім влийте в неї газовану воду.

Перемішуємо, додаємо газовану воду

Швидко вимішайте кляр до однорідності - в ньому не повинно бути грудочок.

Опускайте кільця цибулі в кляр.

Вмочаємо кільця цибулі в кляр

Потім обсмажують кільця в розпеченому рослинному маслі до рум'яного кольору з двох сторін.

Обсмажуємо кільця цибулі

Готові смажені кільця викладайте на паперовий рушник, щоб воно ввібрало зайве масло.

Викладаємо смажені кільця цибулі на серветку

Цибулеві кільця в клярі потрібно подавати до столу відразу ж, поки вони гарячі.

Кільця цибулі, смажені в клярі

Радимо прочитати

Відбивні зі свинини в клярі
Якщо хочеться чогось ситного, смачного і трошки святкового, це зовсім не означає, що слід готувати омарів, діставати ікру білуги і сервірувати стіл фамільним сріблом. Часом дуже виручають прості і

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки