» » Сирні коржики з начинкою

Сирні коржики з начинкою


Можна швидко приготувати смачний сніданок? Звичайно можна! Пропоную рецепт сирних коржів з начинкою. Всього півгодини і рум'яні ароматні коржика, та ще й з начинкою у вас на столі. Порадуйте себе, своїх рідних і близьких! Приступимо!

Сирні коржики з начинкою

Щоб приготувати сирні коржики з начинкою ми візьмемо:

  • Сир — 200 г (можна використовувати будь: «Російський», «Костромський», «Сулугуні» і т. п.)
  • Кефір — 200 мл (1 склянка, жирність 2,5%)
  • Цукор — 1 ч. ложка
  • Сіль — 0,5 ч. ложки
  • Розпушувач — 0,5 ч. ложки (можна замінити содою, гасити не потрібно, кількість таку ж)
  • Борошно — 2 склянки
  • Шинка або варена ковбаса -300 г (для начинки)
  • пісне Масло — для смаження

Сирні коржики можна готувати і з начинкою і без начинки. У будь-якому випадку вони виходять рум'яні, смачні і досить поживні. Для начинки можна використовувати ковбасні вироби, сир або рубану зелень. А можна і зробити асорті сирних коржів — теж вийде чудово.

З наведеного кількість інгредієнтів виходить 15−17 коржів.

Як приготувати сирні коржики з начинкою

  1. Спочатку приготуємо тісто. Для цього в глибокій чашці віночком зіб'ємо кефір з цукром, сіллю і розпушувачем. Коли цукор і сіль розчиняться, додамо сир, натертий на м ялинкою тертці і перемішати до однорідного стану, щоб сир в загальній масі добре розійшовся. І в завершенні процесу, додамо борошно частинами і ретельно перемішати. Після додавання борошна тісто вимішуємо руками. Воно має бути м'яким і еластичним. Після цього залишаємо його на 5−7 хвилин полежати під харчовою плівкою або рушником, щоб воно не висихало, а в цей час приготуємо начинку для наших майбутніх коржів.
  2. Я використовував для начинки варену ковбасу «Молочна». Відмінно підійдуть також шинка, тертий сир і зелень. Можна комбінувати. Наприклад, сир зі свіжою зеленню або ковбаса з сиром. Спробуйте і самі зрозумієте, що вам більше подобається. Натираємо ковбасу на крупній тертці. Можна використовувати і скибочки ковбаси або сиру, якщо ви не плануєте розкачати коржі, а просто викладати начинку всередину коржі, прищипувати краю і смажити.
  3. Тепер розкотимо тісто у вигляді ковбаски 3−4 см в діаметрі, розділимо на невеликі рівні частини і кожну частину скачаємо в колобочкі. Кожен колобок за допомогою качалки перетворимо в круглий коржик, в центр якої покладемо приблизно 1 ст. ложку начинки. Защипнем краю коржі, знову скачаємо колобок і знову качалкою розкотимо корж вже з начинкою. Так проробимо з усім колобками. Якщо ви не плануєте робити коржі з начинкою, то смажити коржики можна відразу після розкачування. Вогонь повинен бути середнім, щоб коржі подрумянивались, а не горіли.
  4. Розігріваємо на сковорідці трохи (щоб покривало все дно сковорідки) олії і обсмажуємо наші сирні коржики з начинкою (або без) з 2−3 хвилинки з кожного боку до підрум'янення. Готові коржі викладаємо на паперові рушники, щоб вбралися надлишки масла.

І ось наші коржі готові!

З начинкою:

Сирні коржики з сиром готові!

Просто сирні коржики:

Сирні коржики без начинки

Кличте швидше за всіх до столу на смачний сніданок з сирних коржів з начинкою!

Приємного апетиту і гарного дня!

Готуйте з музикою в душі, подавайте з посмішкою!

Радимо прочитати

Пиріг з куркою з листкового тіста
Рецептів пирогів з куркою превелика безліч, адже курка є доступним продуктом, а варіантів її приготування дуже і дуже багато. Я пропоную приготувати відмінний пиріг з куркою з листкового тіста. Він
Домашня піца
Напевно багато хто з вас пробували піцу в піцерії або ресторані, замовляли додому або на роботу. І завжди виникає думка, а чи можна повторити таку піцу у себе вдома. Щоб тісто було смачне і начинка.
Імбирне печиво з глазур'ю
Традиція пекти імбирне печиво напередодні Нового року та Різдва прийшла до нас з Європи. Ароматна випічка, прикрашена візерунками різнобарвною глазурі, налаштовує на святковий лад, приносить
Грудинка варена в двох пакетах в домашніх умовах - рецепт в мультиварці з покроковими фото
Колись я вже готувала ось таку грудинку в цибулинні, смачно вийшло, але рецепт, про який я вам сьогодні розповім подобається мені тим, що грудинка готується (вариться) у власному соку у пакетах без

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки