» » Ніжні сирні булочки з шоколадною начинкою

Ніжні сирні булочки з шоколадною начинкою


Вас обов'язково підкорить рецепт цих чудових булочок на сироватці: булочки виходять ніжними, м'якими і неймовірно ароматними, немов здобна дріжджова випічка, але при цьому дріжджів в них немає ні грама.

Крім цього, ці булочки готуються неймовірно просто, швидко, і навіть самий недосвідчений кулінар зможе запросто приготувати їх, адже для цього не потрібно абсолютно ніякої вправності - їх родзинка в неохайному зовнішньому вигляді (по аналогії зі знаменитим десертом Eton mess). По-друге, рецепт допоможе вам утилізувати трохи залежавшегося сиру, адже саме на його основі і готується тісто, що робить готову випічку такої запашної. А по-третє, це ж шоколадні булочки, а хто відмовиться від невеликої порції шоколаду?

Ніжні сирні булочки на сироватці

Сирні булочки «Шоколадний безлад» виходять в міру солодкими, абсолютно не солодкими. Це дозволяє відчути чистий смак какао, з легкою гіркуватістю. Ідеальним доповненням до булочок буде чашка свіжозвареної кави з вершками. Втім, якщо ви віддаєте перевагу більш солодким десертів, кількість цукру в тесті можна сміливо збільшити відповідно до своїх смакових пристрастей.

В якості начинки для булочок використовується суміш какао, цукру і вершкового масла. Вибирайте хороший какао-порошок, натуральний, без цукру - так смак вийде інтенсивніше.

складові

  • 120 грамів пшеничного борошна
  • 70 грамів нежирного сиру
  • 70 мл сироватки
  • 35-40 грамів цукру
  • 20 грамів вершкового масла
  • 1 жовток
  • 2 ст. ложки какао
  • 3 грами розпушувача

Вихід готового продукту: 8 булочок

Загрузка...

Рецепт сирних булочок на сироватці

Спочатку потрібно приготувати тісто на сироватці: змішайте сир, сироватку і жовток. Перемішайте віночком до однорідності.

Змішуємо сироватку, жовток і сир

Потім додайте в сирне тісто борошно і розпушувач.

Додаємо борошно і розпушувач

Перемішайте і всипте 1 столову ложку цукру.

Додаємо столову ложку цукру

Швидко замісіть м'яке і ніжне тісто для булочок. Не варто робити тісто пружним, інакше булочки вийдуть не такими ніжними і повітряними, як повинні.

Готове тісто на сироватці

Тепер приготуйте шоколадну начинку. Для цього злегка підтопило вершкове масло, додайте в нього цукор, що залишився і какао-порошок.

З'єднуємо підтоплення масло, какао і цукор

Розітріть масу до однорідного стану, схожого на пасту.

розтираємо масу

Розкачайте сирне тісто в пласт товщиною близько 5 мм і змастіть поверхню шоколадною пастою.

Розкачане тісто змащуємо начинкою

Загорніть тісто рулетом і розріжте його на 8 подушечок.

Звертаємо в рулет, нарізаємо на частини

Покладіть сирні булочки на деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком. Збризніть їх водою і злегка присипте цукром.

Збризгуємо булочки водою, посипаємо цукром

Надсилайте булочки випікатися при температурі 200 градусів до рум'яного кольору - це займе хвилин 15-20 в залежності від вашої духовки.

Подавати сирні булочки «Шоколадний безлад» найкраще гарячими.

Сирні булочки з шоколадною начинкою

Радимо прочитати

Ароматні булочки з корицею з дріжджового тіста: смачне доповнення до улюблених напоїв
Від можливості поласувати тане в роті здобним тестом, з кристалами цукру і розсипом золотисто-коричневої, неповторно ароматною кориці відмовляться всі. Апетитні булочки відмінно доповнюють чашечку
Шоколадні млинці на молоці
Хоча млинці асоціюються у багатьох з ранковим стравою, для суботніх або недільних неспішних сніданків, шоколадні млинці більше підійдуть для затишного вечері. Їх ніжний, оксамитовий смак підкорить
Дріжджові булочки з сиром і оливками
Дріжджові булочки з сиром і оливками - це цікавий і смачний варіант несолодкої випічки. Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування дріжджового тіста з додаванням житнього борошна.
Булочки на кефірі без дріжджів пишні та смачні - рецепт на швидку руку з фото
Колись я вже розповідала, як готую ось такі пампушки на кефірі і без дріжджів, вирішила в цей раз поекспериментувати - додати борошна побільше і зробити булочки, якраз до того зробила макову начинку,

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки