» » Сирні коржики на кефірі з начинкою з сардельок

Сирні коржики на кефірі з начинкою з сардельок


Сирні коржики на кефірі - це швидке, неймовірно просте і шалено смачна страва. Воно виходить дуже ситним і поживним. До того ж, набір продуктів для його приготування і зовсім найпростіший - напевно всі інгредієнти вже є у вас в холодильнику. Мабуть, за таку простоту і легкість в приготуванні можна сміливо віднести це блюдо до умовної групи «парубоцьких».

Зовні сирні коржики нагадують знамениті сирні пиріжки, родом з Північного Кавказу, - хичіни. Але в хичінах сир виступає в ролі начинки, а в цьому рецепті сир є складовою частиною тіста. А ось фарш для приготування сирних коржиків - це звичайні, улюблені багатьма і такі звичні сардельки. Незважаючи на всю цю простоту, вам обов'язково варто приготувати цю страву.

Сирні коржики на кефірі - рецепт з фото

Інгредієнти (на 6 коржів)

  • 2 склянки борошна
  • 1 стакан кефіру
  • 130 грамів твердого сиру
  • 1 ч. Ложка розпушувача для тіста
  • 0,5 ч. Ложки солі
  • 0,5 ч. Ложки цукру
  • 3 сардельки для начинки
  • рослинне масло для обсмажування

Як приготувати сирні коржики на кефірі

Для початку потрібно приготувати тісто, тому що йому необхідно трохи часу на відпочинок, щоб воно вийшло еластичним і добре розкочувалося. Це означає, що коржі можна буде розкачати тонко-тонко.

У глибокій мисці змішайте кефір, борошно, сіль, цукор і розпушувач.

Загрузка...

Змішуємо інгредієнти для тіста

За допомогою міксера з насадками для тіста або вручну замісити тісто. Місити його потрібно до тих пір, поки воно не стане гладким (5-6 хвилин). Тісто має бути досить м'яким і ліпковатим.

Замішуємо тісто для коржів

Потім на дрібній тертці натріть сир. Додайте сир до тесту.

Додаємо натертий сир

Гарненько, із зусиллям умішайте сир в тісто - він повинен розподілитися максимально рівномірно.

Втручаємося сир в тісто

Накрийте тісто рушником або плівкою і дайте постояти при кімнатній температурі 20 хвилин.

Поки відпочиває тісто, очистіть від шкірки сардельки і подрібніть їх за допомогою блендера або м'ясорубки. Важливо, щоб фарш був якомога дрібніше.

подрібнюємо сардельки

Відпочиле тісто розділіть на 6 частин.

Ділимо тісто на частини

Розкачайте корж в пласт близько 3 мм завтовшки і покладіть в центр 1 столову ложку начинки з сардельок.

Розкачуємо корж, викладаємо начинку

Загорніть корж, підігнувши краї сирного тесту до центру.

загортаємо корж

Потім за допомогою качалки розкачайте корж до товщини 2-3 мм. Працюйте акуратно, щоб тісто не порвалося.

Акуратно розгортаємо корж

Розігрійте рослинне масло і обсмажуйте сирні коржики на сковороді, на середньому вогні, поки вони не стануть рум'яними з обох сторін.

Обсмажуємо сирні коржики на сковороді

Готові коржі подавайте відразу ж після приготування - сир зробить тісто ніжним, трохи тягнеться і дуже пікантним. Ще смачніше такі коржі будуть, якщо подати до них гостру гірчицю.

Сирні коржики на кефірі з начинкою - рецепт з фото

Радимо прочитати

Сирні кульки
Будь-яка закуска повинна бути оригінальною, швидко приготовленої і красивою. Сирні кульки — саме такий варіант. На приготування не піде більше півгодини, зовнішній вигляд просто приголомшливий,
Молочні коржики
Я з дитинства люблю молочні коржики, адже в кожній шкільній їдальні, а потім і в університетській їх обов'язково готували. Звичайно, смак молочного коржа знайомий практично кожному, а приготувати
Сирні коржики з начинкою
Можна швидко приготувати смачний сніданок? Звичайно можна! Пропоную рецепт сирних коржів з начинкою. Всього півгодини і рум'яні ароматні коржика, та ще й з начинкою у вас на столі. Порадуйте себе,

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки