» » Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування


Малосольні огірочки - чудова літня закуска з приводу і без приводу. Їх відмінно подати до вареної картопелька, до шашлички, до смаженої курки, до будь-яких інших страв; використовувати, як компонент для салатів, та й просто похрумтіти для задоволення.

Я вже не кажу, як вони гарні під міцні напої - краще закуски просто не знайти!

Способів приготування такої закуски просто не злічити. А все тому, що занадто велика народна любов до цієї справи. До того ж, коли вони ростуть на власних грядках, і знімаєш їх кожен день по відерце, то тільки й залишається, що консервувати їх і Малосолов. Тому що подужати їх іншими способами, просто не під силу.

Але якщо консервація процес відповідальний і довгий, то ось посолити їх по - швидкому - як раз те, що потрібно. Тому і солять їх в каструлях, банках, та й просто в пакетах. Увечері засолили, а вранці вже можна і на стіл подати. А є супер швидкі способи, завдяки яким їх можна подати до столу вже через пів години. Це улюблені багатьма способи засолювання в пакетах, або експрес - методи.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

Ось в сьогоднішній статті ми якраз сьогодні і будемо розглядати такі швидкі способи. Звичайно все їх нам в одній статті не відбити, так як їх - ну просто дуже багато! Але хоча б найосновніші і популярні знати потрібно.

Постараюся при цьому поділитися ще й парою оригінальних способів, які використовуються не так часто. Але вони настільки смачні, що хоча б раз за літній сезон по ним також можна приготувати.

зміст:

  • Малосольні огірки швидкого приготування в каструлі
  • Закусочні огірки приготовані в пакеті за 1 годину
  • Слабосолоні огірочки в гарячому розсолі за ніч
  • Швидкий рецепт засолу з лаймом і м'ятою
  • Солоні з часником і зеленню в соєвому соусі
  • Холодний і швидкий спосіб на мінералці
  • Посол швидким способом без втрати кольору

Малосольні огірки швидкого приготування в каструлі

Найзручніший спосіб приготувати малосольні огірки в каструлі. Для цього підходять плоди будь-якого розміру, але все ж краще за все брати середні або маленькі екземпляри. По - перше, тому що вони швидше засолити, а по - друге, тому що шкірка у них набагато ніжніше і тому самі вони вийдуть хрусткими і не м'якими.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

До того ж, у великих плодів всередині утворюються досить великі насіння, і весь смак м'якоті віддається їм. Тому великі екземпляри солити можна, але лише тоді, коли інших немає.

Нам знадобиться:

  • огірки - 10 шт (середнього розміру)
  • лист хрону - 1 шт
  • кріп - 4 парасольки (2 - 3 гілочки)
  • часник - 2 зубчики
  • червоний стручковий перець - за смаком
  • чорний перець горошком - 7 шт

Для заливки:

На 1 літр води - 1 ст. ложка солі

приготування:

1. Свіжі міцні плоди помити, зрізати кінчики. Якщо вони тверді, то їх можна використовувати відразу ж. А якщо плоди мляві, то їх треба залити на 3 - 4 години холодною водою. За цей час вони наситяться водою і після засолювання будуть твердими і хрусткими.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

2. Ретельно промити зелень. Кріп я завжди беру на око, в складі інгредієнтів дається лише їх приблизну кількість. Можна використовувати будь-які його частини - і самі парасольки, і стебло, і їх ажурну листя. Якщо кущ кропу великий, то стебло потрібно порізати.

Взагалі, краще використовувати різні його частини. Це буде краще і для смаку і для аромату.

3. Очистити часник. Порізати його тонкими пластинами.

4. Якщо любите закуски погостріше, то приготуйте шматочок червоного стручкового перцю. Особисто я додаю його в соління завжди, хоч в консервовані, хоч в малосольні. Додаю зовсім трошки, так, що коли їмо готовий продукт його зовсім не відчуваєш. Але свій маленький смакової слід він залишає.

5. Поставити на вогонь каструлю з водою. Якщо плоди не дуже великі, то літра має вистачити. Але якщо навіть і не вистачить, то краще потім закип'ятити ще трохи.

6. Як тільки вода закипить, всипати в неї сіль і перемішати. Якщо хочете додати ще й невелику солодку нотку, то всипте півтори ложки цукру.

7. А поки вода закипає на плиті, викладіть шарами в каструлю все приготовані інгредієнти. Вниз покладіть трохи зелені, потім огірки, і залишилася зелень.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

В принципі, особливої ​​ролі не грає, як Ви розподіліть інгредієнти. Але бажано, щоб трохи хрону і кропу виявилося зверху. Ними потрібно як би прикрити верхній шар.

Каструлю великого розміру для такої кількості плодів брати не треба. В іншому випадку знадобиться більше розсолу. Дивіться, щоб після викладення огірків в каструлю, залишилося достатньо місця для нього.

До того ж велику каструлю незручно буде ставити в холодильник, вона займе там все вільне місце.

8. Ну ось, все виклали, і до цього часу у нас уже готовий розсіл. Він обов'язково повинен бути солоним. Коли будете всипати сіль, не бійтеся, що її може виявитися багато.

Влити киплячий розсіл в заповнену каструлю. Він повинен повністю прикрити все її вміст. Якщо заливки не вистачило, то закип'ятіть ще півлітра води і всипте після закипання столову ложку солі. Додайте стільки, скільки потрібно.

9. Приготувати блюдце за розміром внутрішньої частини каструлі і покладіть його зверху, щоб воно відіграло роль гніту і придавило весь вміст.

10. Залишити при кімнатній температурі на ніч. Вранці наші малосольні огірочки вже готові. Особливо, якщо вони маленькі. Якщо ж побільше, то їм знадобиться трохи більше часу.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

11. Але як би там не було, вранці треба поставити каструлю з вмістом в холодильник. Процес засолювання буде відбуватися і там. Але в холодильнику розсіл збереже свою прозорість. Якщо ж залишити його при кімнатній температурі, то незабаром він почне мутнеть і закисати. І плоди придбають ще й кислий смак.

Ось, в принципі, все! Огірочки можна їсти і насолоджуватися їх хрустким змістом і приємним смаком.

Закусочні огірки приготовані в пакеті за 1 годину

Цей варіант засолювання неймовірно любимо в народі, і таким способом їх готують і вдома, і на дачі, і навіть на роботі. А вже ті, хто виїхав на природу, так і взагалі вважають його найкращим Як тільки в садах дозрівають перші плоди, їх збирають, і з'ївши кілька свіженьких, тут же беруться за пакети.

За цим рецептом, до речі, можна солити не тільки в пакеті, а й в пластиковому контейнері. Ефекту можна домогтися точно такого ж, і навіть набагато швидше.

Але ми сьогодні солимо в пакеті, тому його і готуємо. Та не один, а два, для кращої міцності. Щоб ненароком не вистрибнули з пакета наші огірочки.

Та й ще трохи не забула сказати про те, що цей спосіб не тільки дуже смачний, але ще найшвидший. Після того, як засолили наш продукт, через 40 -60 хвилин його вже можна їсти в повністю готовому вигляді. А ще потрібно сказати, що він настільки простий, що знайти що - то ще більш просте навряд чи вдасться.

Нам знадобиться:

  • огірки - 500 гр
  • часник - 1 - 2 зубчики
  • кріп - половина пучка
  • хрін - 0,5 аркуша
  • перець - за смаком
  • сіль за смаком

приготування:

Для цього способу найкраще підходять невеликі сорти. Причому їм можна солити не тільки звичайні невеликі овочі, але також і довгі салатні сорти. Вони довгі і тонкі, а це якраз і добре, значить швидше просоляться.

1. Плоди помити, зрізати з двох сторін кінчики і порізати. Зробити це можна по - різному, можна розрізати їх уздовж на 2 - 4 частини в залежності від розміру. А можна порізати їх невеликими кружечками, або брусочками. Це також залежить від їх розміру.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

Чим дрібніше Ви їх поріже, тим часом засолювання буде швидше.

Особливістю цього способу є якраз те, що овоч обов'язково ріжеться. А як вже це Ви зробите особливої ​​різниці не має. Головне, щоб шматочки не були занадто великими, або занадто дрібними.

2. Часник подрібнити якомога дрібніше, це важливо. Нам потрібен часниковий сік, який швидко проникне в м'якоть плоду. Тому для цього або потрібно дуже дрібно покришити часник, або скористатися пресом для часнику.

3. Також нам потрібно подрібніше порізати кріп. Для цього рецепта потрібні тільки ніжні частини кропу, грубі стебла відокремити і прибрати. Якщо в інших способах засолювання можна використовувати будь-які його частини, то тут підійдуть тільки ажурні гілочки.

А любителі ще можуть додати і трохи петрушки для смаку і аромату.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

4. Половинку листа хрону порвати руками на невеликі фрагменти, так, щоб згодом можна було їх легко видалити.

Інший раз хрону немає, так нічого страшного не станеться, якщо ми його не додамо. Коли ми солимо таким способом огірки на роботі, так ніхто про нього навіть і не згадує.

5. Плоди посолити, як для салату, так, щоб їх можна було їсти. Вони повинні вийде в міру солоними. Щоб визначити, чи достатньо солі, нарізані брусочки треба перемішати і обов'язково спробувати.

Якщо смак влаштовує, то просто візьміть ще дрібку солі і всипте її в нашу заготовку. Ми готуємо малосольні огірочки, а не салат, тому солі потрібно трохи більше, ніж для салату.

6. Тепер, коли все нарізали і підготували, можна скласти всі компоненти в целофановий пакет. Вірніше в два пакети, один потрібно вставити в інший. Далі зрозумієте для чого потрібна така маніпуляція.

7. Так, мало не забули. Додайте ще трохи перчика. Мені дуже подобається для цього розтовкти дві - три горошини чорного перцю і додати їх. Аромат в цьому випадку буде просто карколомний.

Але якщо не хочете возитися, то просто додайте дрібку звичайного меленого перцю.

8. Тепер починається найцікавіше. Закрутити пакет і дуже енергійно потрясти його рухами вгору - вниз, щоб всі компоненти перемішалися, при цьому повинен з'явитися сік.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

9. Дати полежати в такому стані хвилин 10, і потім, ще раз потрясти. Після чого набрати в пакет повітря, можна навіть надути його туди і щільно зав'язати. Прибрати в холодильник.

Через годину наша смачна й ароматна закуска готова. Сміливо подавайте її на стіл і пригощайте всіх присутніх.

Якщо немає холодильника, то при кімнатній температурі можна витримувати закуску не годину, і хвилин 30 - 40, періодично знову струшуючи пакет.

Готовий продукт найкраще відразу з'їсти. Коли він довго лежить, то втрачає в смаку. Починає переважати часниковий запах і присмак. А самі огірки втрачають форму, тому що сік дуже інтенсивно витікає. І смак їх стає водянистим. Тому малосольте їх в пакеті на один, максимум два рази.

Але з'їсти їх все ж бажано в один день.

Таким же чином можна солити і помідори черрі. Для цього їх треба наколоти зубочисткою. І часу на засолювання знадобиться 24 години. Але зате виходять вони просто незрівнянним.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

Ось такий чудовий і швидкий спосіб. На приготування такої закуски часу - то потрібно всього - нічого. Все порізати, так потрясти, ось і вся історія.

Слабосолоні огірочки в гарячому розсолі за ніч

На засолювання наших зелених овочів цим способом знадобиться рівно одна ніч. Тобто, якщо засолити їх увечері, то вранці можна їх вже їсти щосили, особливо, якщо використовуєте дрібні екземпляри.

Нам знадобиться:

  • огірки - на 3 літрову банку (скільки увійде)
  • кріп - 8 парасольок (або 1 великий кущ)
  • смородиновий лист - 8 шт
  • вишневий лист - 8 шт
  • хрін - 1 лист (невеликий)
  • часник - 2 зубчики
  • чорний перець - 10 шт
  • запашний перець - 3 шт
  • червоний стручковий перець - за смаком і станом гостроти
  • бутончики гвоздики - 6 шт

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

Для розсолу:

  • вода - 1,5 літра
  • сіль - 3 ст. ложок
  • цукор - 2 ст. ложки

приготування:

Солити огірочки я буду в трилітровій банці, але можна засолити і в каструлі. Просто в банку можна все дуже компактно і щільно вкласти, а в каструлі знадобиться більше місця. Але на якості це ніяк не відіб'ється, тому вибирайте ємність самостійно.

1. Плоди помити і зрізати кінчики. Нагадаю, що якщо вони невеликі і зірвані, наприклад з ранку, а готуєте Ви їх увечері, то замочіть їх у воді години на 3. Це за умови, що Ви їх відразу ж не прибрали в холодильник. Те ж саме відноситься до покупним екземплярів.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

Інакше, вони не вийдуть хрусткими і щільними. Зараз літо, і огірки під впливом тепла швидко втрачають вологу. А волога дуже важлива, щоб все вийшло, як треба.

2. Помити зелень і відразу ж всю її викласти на тарілку, щоб нічого потім не забути. У мене на сьогоднішній день не виявилося листя смородини, і я вирішила замінити їх на листя малини. Запаху, звичайно, я не доб'юся, але жорсткість зберегти вдасться.

Кріп можна використовувати не тільки в парасольках, але також і брати цілий кущ, разом зі стеблом. Якщо він великого розміру, то його можна порізати, як потрібно.

Лист хрону порвати на більш дрібні фрагменти.

3. Приготувати спеції, теж відразу все в одному місці, щоб нічого не забути. Я використовую червоний гострий перець. Він буває різного ступеня гостроти, це потрібно враховувати. У мене перчик дуже гострий і тому я беру його зовсім трохи - трохи.

Часник очистити і порізати тонкими пластинками.

4. Нам буде потрібна трилітрова банка. Її треба добре вимити з содою і обполоснути окропом.

5. Тепер, коли у нас все готово, будемо все укладати в банку. Першим шаром викласти плоди дуже щільно один до одного. Якщо останній з них доведеться втискувати, то значить це треба зробити. Чим щільніше викладемо їх, тим менше нам знадобиться розсолу.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

Вниз викладайте екземпляри побільше, зверху - дрібніші. Дрібні засолити швидше, їх і з'їмо швидше. А поки суть, та діло, вже і нижні приспіють.

6. Потім викласти трохи різної зелені і частина часнику.

7. Потім знову огірки, можна відразу два шари. І знову зелень, часник і половину всього перчика, разом з червоним. У серединці - йому саме місце.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

8. І так, чергуючи шари, заповнити банку під саме горло. У мене невеликі зразки і увійшло їх в банку набагато більше, ніж я очікувала. І навіть не вистачило. Довелося бігти в парник з ліхтариком і вишукувати їх там в темряві.

9. Зверху обов'язково покласти залишилися горошини перцю і зелень. Відмінно, все дуже красиво вийшло. А завтра ще буде і смачно!

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

10. Закип'ятити воду, як закипить, всипати сіль і цукор. Дочекатися їх розчинення і нового закипання. Розсіл, а ще його називають тузлук - готовий.

11. Залити його в банку під саме горло. У мене пішло приблизно 1, 4 літри. Але ця кількість буде залежати від того, наскільки щільно Ви склали всі огірочки.

12. Накрити банку блюдцем, якщо вони хочуть вистрибнути, то поставте зверху літрову банку з водою.

13. Залишити банку на кухні при кімнатній температурі до ранку.

14. Вранці можна буде побачити, що вони поміняли свій колір. Це означає, що вони вже готові. І можна вже знімати пробу.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

15. Після того, як спробували, приберіть банку в холодильник і зберігайте її там. У будь-який час дня і ночі холодненького хрусткі огірочки чекають, коли Ви їх дістанете і скуштуєте.

До вечора вже підійдуть і більші екземпляри. Тому варіть картопельку чи смажте м'ясо. Вас чекає просто неймовірний вечерю!

Швидкий рецепт засолу з лаймом і м'ятою

Таку закуску дуже добре приготувати, поїхавши на пікнік. Готуються вони практично миттєво. Знадобиться всього 30 хвилин, для того, щоб вони посол і стали дуже смачними.

Нам знадобиться:

  • огірки - 1,5 кг
  • лайм - 3 шт
  • кріп - 1 пучок
  • м'ята - 4 гілочки
  • сіль - 2 ст. ложки
  • цукор - 1 ч. ложка
  • перець духмяний - 3 горошини
  • перець чорний - 4 горошини

приготування:

1. Плоди помити і обрізати кінчики з двох сторін. Розрізати кожен з них на дві - чотири частини в залежності від їх розміру.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

2. У ступці розтовкти горошини перцю. Можна було використовувати і мелений перець, але коли перець щойно істолклі, він має зовсім інший запах, набагато більш насичений і ароматний.

3. Лайми вимити й обсушити. Потім потерти на тертці цедру, тільки її зелену частину.

Додати цедру в ступку і потовкти її разом з перцем. Відчуваєте, який пішов аромат. Ось також, а може і ще краще будуть пахнути і наші огірочки.

4. З решти лаймов віджати сік в окрему ємність.

5. М'яту і кріп порізати подрібніше. Якщо у кропу дуже товсті стебла, то їх краще зрізати. Якщо ж вони невеликі, а головне не жорсткі, то порізати і їх теж.

6. Плоди перекласти в миску. Полити їх соком і посипати спеціями. Потім акуратно перемішати, щоб брусочки залишилися целенькая.

7. Дати постояти в такому вигляді 30 хвилин. Через цей час вони готові і їх можна подавати до столу.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

Вийшла чудова закуска під шашлик і дещо - що міцніше.

Тому, коли зберетеся на природу, візьміть з собою все необхідне. Краще закуску важко придумати!

Солоні з часником і зеленню в соєвому соусі

Цей рецепт відрізняється від усіх інших тим, що в якості маринаду тут використовується соєвий соус і багато зелені. В оригіналі береться кріп і кінза. Але я знаю, що не всі можуть переносити запах кінзи, і навіть не будуть їсти іншу зелень, яка просто лежала поруч.

Тому, якщо Ви ставитеся саме до таких людей, то замініть кінзу на петрушку. Або просто додайте один кріп, як зробила я в сьогоднішньому варіанті.

Нам знадобиться:

  • огірки - 1 кг
  • часник - 5 - 6 шт
  • кріп - 1 пучок
  • кінза (петрушка) - 1 пучок
  • соєвий соус - 200 мл
  • олія оливкова або соняшникова - 1 ч. ложка
  • оцет - 1 ч. ложка (неповна)
  • цукор - 1 ч. ложка
  • перець червоний мелений - за смаком (щіпка)
  • сіль - 1 ч. ложка
  • кунжут - 2 - 3 ст. ложки

приготування:

1. Плоди помити і зрізати з двох сторін кінчики. Розрізати їх на 4 частини, а якщо овочі довгенькі або пузатенькі, то можна розрізати і на 6 - 8 частин. Загалом нарізати так, щоб відразу взяв шматочок і відправив в рот цілком, або щоб вистачило на два укусу.

Посолити зверху, перемішати і дати трохи постояти.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

Відразу ж приготувати інгредієнти, щоб все було під рукою.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

2. Скласти брусочки в каструлю або миску.

3. Часник потерти на дрібній тертці. Якщо його придушити пресом, або дрібно порізати, то він буде відчуватися, а тертий буде в самий раз. Він повністю з'єднається з усіма іншими компонентами і виділятися за смаком ніяк не буде.

4. Зелень дрібно порубати. Якщо у неї досить тонкі стебла, то їх також подрібнити, якщо ж вони великі, то їх краще прибрати.

5. Всипати насіння кунжуту в миску або глибоку тарілку. Влити соєвий соус, оцет і масло. Все перемішати. Дати трохи постояти, щоб насіння наситилися.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

Оцет треба додавати з обережністю. Просто у всіх смаки різні, і тому важко догодити всім. Тому додавайте на свій розсуд.

До речі, замість нього можна використовувати і лимонний сік. Так навіть буде природніше. До того ж ми придбаємо і ще один чудовий аромат.

6. У каструльку всипати зелень, часник і чорний мелений перець, все добре перемішати. Потім налити рідку складову з кунжутним зернами і знову перемішати.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

7. В принципі і все! Тепер просто поставимо каструльку в холодильник, закривши її кришкою. І через 4 - 6 годин наші малосольні огірочки з зеленню, в соєвому соусі готові.

Дуже смачні! Як виявилося, соєвий соус чудово поєднується з героєм нашої сьогоднішньої розповіді.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

Зберігати їх можна в банку в холодильнику. Ми зберігали тиждень, і з ними нічого не сталося. Протягом всього терміну зберігання вони залишилися смачними і апетитними.

Холодний і швидкий спосіб на мінералці

А є ще й ось такий цікавий спосіб посолити огірочки. Це так званий холодний спосіб засолювання. Можна звичайно використовувати і звичайну холодну воду, а краще джерельну.

А можна ось так, з мінералкою.

Мінеральна вода обов'язково повинна бути газованої. Якраз бульбашки газу сприяють тому, щоб процес соління відбувався досить швидко.

Смачні красиві огірочки можна їсти вже на наступний день.

Посол швидким способом без втрати кольору

Чула, що огірочки можна засолити таким чином, що вони не втратять свого кольору. Завжди було цікаво, як же можна домогтися такого.

І ось одного разу мені попався такий рецепт, де як раз описувалося, як це зробити. І знаєте в чому був секрет - в розсіл додавалася горілка! Ось так то!)

Так, і солятся вони в діжці. Хоча можна засолити їх і в каструлі.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

Даю рецепт в тому вигляді, в якому він прийшов до мене. Пропорції тут досить великі, але я вирішила не міняти їх. Хто - то захоче тільки половину кілограма плодів посолити, хто - то 3, а хто - то і всі 10. Тому я подумала, що всіх вчили в школі, як працювати з пропорціями, і кожен зможе сам для себе порахувати потрібну кількість кілограмів і грамів .

Нам знадобиться:

  • огірки - 10 кг
  • кріп - 320 гр
  • смородиновий лист - 320 гр
  • лист хрону - 170 гр
  • подрібнений часник - 20 гр

Для розсолу:

  • вода - 7 літрів
  • сіль - 320 гр
  • горілка - 150 мл

Дуже зручно на пробу посолити кілограм овоча. У цьому випадку вага всіх інших інгредієнтів просто ділимо на 10.

приготування:

1. Плоди помити і зрізати обидва кінчика. Беріть не дуже великі екземпляри, шкірка у них більш ніжна і виходять вони з - за цього більш смачними. Розсіл через тонку шкірку краще насичується внутрішню м'якоть.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

Приготувати відразу ж всю зелень, щоб вона була під рукою.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

2. Викласти огірки в бочонок, перекладаючи їх пошарово з зеленню і часником.

Верхній шар обов'язково повинен бути із зелені.

3. Закип'ятити воду і додати в неї сіль. Як тільки сіль розчиниться, влити горілку і тут же вимкнути.

4. Влити гарячий розсіл в бочонок. Придавити вміст не дуже важким гнітом, досить буде просто плоскої тарілки.

5. На наступний день їх можна їсти.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

Але в цей же день їх потрібно буде прибрати в підвал. Я думаю, що не в кожному будинку знайдеться бочонок і підвал. Тому солимо наш овоч в каструльці і зберігаємо в холодильнику.

Ось така у нас на сьогодні вийшла добірка рецептів. У мене в запасі є і ще цікаві рецепти. Постараюся в наступних статтях поділитися і ними.

Я і сама люблю, коли а є з чого вибрати. Коли спробуєш готувати за різними рецептами, неодмінно серед них знайдеться той, який полюбиш найбільше.

Але ж скільки людей, стільки й думок, особливо, коли справа стосується смаку. Те що подобається мені більше за все, не обов'язково має подобатися іншому.

Малосольні огірки - 7 рецептів швидкого приготування

Тому пробуйте, і шукайте свій рецепт. Літо у нас довга, і вже чого - чого, а огірки завжди народяться у великій кількості. Тому можна спробувати масу різних варіантів.

А я на цьому закінчую. І хочу побажати всім, щоб у Вас завжди виходили тільки найсмачніші огірочки!

Смачного!

Радимо прочитати

Грузді, солоні в банках гарячим способом. Про те, як солити грузді на зиму в банках ...
В цьому році як - то не радують поїздки за грибами. Їздили вже кілька разів, і всі спроби були невдалими. І ось в одну з таких поїздок я натрапила на сімейку груздів. Стояли вони на галявині біленькі
Грудинка варена в двох пакетах в домашніх умовах - рецепт в мультиварці з покроковими фото
Колись я вже готувала ось таку грудинку в цибулинні, смачно вийшло, але рецепт, про який я вам сьогодні розповім подобається мені тим, що грудинка готується (вариться) у власному соку у пакетах без

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки