» » Телячі реберця, запечені в духовці в рукаві

Телячі реберця, запечені в духовці в рукаві


Реберця, запечені в духовці - це відмінний варіант неклопітного вечері, з яким впорається навіть початківець кулінар. Працюючі господині скажуть за цей рецепт окреме спасибі, тому що заготовку можна зробити з вечора попереднього дня, а повернувшись додому, потрібно буде просто включити духовку і поставити туди мариновані реберця. Салат або паста на гарнір - це все, що буде потрібно до вечері приготувати. Не так вже й складно, погодьтеся?

Телячі реберця, запечені в духовці - рецепт з фото

Інгредієнти (на 4 порції)

  • 1 кг телячих реберець
  • 150 мл сметани 15%
  • 2 ч.л. гірчиці м'якою із зернятками
  • 1 ст.л. соку лайма чи лимона
  • 1 ч.л. меду
  • сіль і перець за смаком

для подушки:

  • зелена частина стебел цибулі порею

Для приготування реберець вам знадобиться рукав - пакет для запікання.

Як приготувати реберця в духовці

Реберця вимити, видалити зайві плівки, розрубати на порційні шматки. Приготувати маринад для реберець: в сметану додати гірчицю, мед, сік лайма, сіль і перець за смаком, все збити до однорідності. Листя порею вимити й обсушити. У пакет для запікання (рукав) викласти зелені стебла порею як подушки.

Загрузка...

Готуємо маринад для реберець

Реберця перекласти в миску, додати маринад і ретельно перемішати, щоб все реберця були обмазані маринадом. Викласти їх на подушку з порею.

Укладаємо реберця в рукав

Рукав зав'язати і прибрати в холодильник маринуватися. Ідеальний час маринування в холодильнику - доба. Мінімальний час маринування - 1 година при кімнатній температурі.

Для приготування поставити реберця в гарячу духовку і запікати при 180 градусах протягом години.

Готові реберця дістати, трохи дати охолонути. Пакет для запікання акуратно проткнути в декількох місцях дерев'яною шпажкою або ножем, щоб вийшов зайвий пар.

Пакет розрізати по центру, реберця розкласти по сервірувальним тарілках і подавати теплими.

Як приготувати реберця в духовці

Можна запекти до реберцям картопля в шкірці, ретельно його вимивши і обернувши фольгою. У такій картоплі більше калію і за смаком він нагадує картоплю на вогнищі. До запеченим реберцям також відмінно підійдуть домашні смакоту!

М'ясо на реберцях, запечених в рукаві, виходить дуже ніжним і смачним, до нього добре подати келих червоного сухого вина і свіжий житній хліб.

Радимо прочитати

Сазан, запечений в духовці
Приготувати сазана можна різними способами: посмажити, згасити, запекти, зварити юшку і так далі. Я пропоную рецепт сазана, запеченого в духовці зі свіжою зеленню, морквою і цибулею. Виходить дуже
Бараняча нога, запечена в духовці
Мені дуже подобається баранина і страви з неї. Приготувати баранину можна по-різному, але в цьому рецепті я пропоную запекти баранячу ногу. Це не складно, повірте! Про деякі особливості запікання
Запечена гарбуз у духовці шматочками з цукром - рецепт з покроковими фото
Восени зазвичай починається сезон гарбуза, тому вирішила сьогодні дітям приготувати таке ласощі - шматочки гарбуза, запечені в духовці з цукром. Не скажу, щоб вони сильно були в захваті, гарбуз

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки