» » Курка з ананасами, запечена в йогурті

Курка з ананасами, запечена в йогурті


Поєднання курки з ананасами люблять багато: найбільш популярно воно в салатах і закусках, але і в основних блюдах цей дует не втрачає своєї чарівності. Взяти хоча б рецепт курки з ананасами, запеченої в духовці під йогуртом. Звучить заманливо, чи не так?

Курка з ананасами, запечена в духовці

Родзинкою цієї страви є йогуртовая заливка, в якій запікається м'ясо. До складу заливки також входять яйця і плавлений сирок. Виходить дуже ніжний, схожий на суфле, сирно-йогуртовий омлет. Завдяки цьому м'ясо буде надзвичайно ніжним, соковитим, чого достатньо складно досягти під час приготування курячого філе іншими способами. У підсумку ви отримаєте дуже ніжне блюдо, яке особливо сподобається жінкам - за легкість смаку і приготування. Курка, запечена з ананасами, припаде до смаку і тим, хто любить поєднувати в основних блюдах солоне і солодке.

Найкраще готувати курку з ананасами в порційних формах, тому що так воно буде виглядати найбільш виграшно.

Інгредієнти (на 4 порції)

  • 2 великих курячих філе
  • 1 банка (680 грамів) консервованих ананасів кружечками
  • 0,5 склянки йогурту без смакових добавок
  • 2 ст. ложки майонезу
  • 1 плавлений сирок
  • 2 яйця
  • сіль, перець - за смаком
  • рослинне масло для змазування форм

Рецепт курки, запеченої з ананасами в духовці

Кожне філе розріжте на 2-3 частини.

Загрузка...

Розрізаємо куряче філе

Покладіть шматочки на обробну дошку, накрийте харчовою плівкою і трохи відбийте. Не потрібно відбивати занадто сильно - необхідно тільки зробити волокна м'яса м'якше.

відбиваємо курку

Змастіть форми рослинним маслом і покладіть в них куряче філе. Зверху посоліть і поперчіть м'ясо.

Укладаємо м'ясо в формочки

Поверх філе укладіть ананаси, слив попередньо з них рідина.

Викладаємо кільця ананасів

Для того, щоб приготувати заливку, змішайте йогурт, майонез, яйця, нарізану плавлений сирок і трохи солі.

готувати заливку

За допомогою блендера змішайте масу до однорідного стану. Цією масою полийте зверху м'ясо з ананасами.

Поливаємо курку з ананасами йогуртовой заливкою

Запікайте блюдо при температурі 190-200 градусів 25-30 хвилин до рум'яного кольору. Курка за цей час встигне приготуватися, але залишиться дуже ніжною.

Так як страва з духовки дуже гаряче, перед подачею краще дати йому трохи охолонути - хвилин 10.

Прикрасьте курку з ананасами зеленню - і можна подавати її на стіл.

Радимо прочитати

Паста з гарбузом і куркою
Гарбуз - прекрасний компаньйон для курки. І навіть якщо ви в цьому сумніваєтеся, приготуйте за цим рецептом пасту з гарбузом і курячим філе і переконайтеся в цьому раз і назавжди.

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки