» » Корисне гарбузове печиво з висівками

Корисне гарбузове печиво з висівками


Якщо ви любите рецепти смачної і корисної випічки, вам неодмінно потрібно приготувати злакова гарбузове печиво. Склад цих ласощів неймовірно багатий, а смак виходить дуже насиченим, незважаючи на те, що воно помірно солодке. Таке печиво цілком можна брати з собою на роботу або давати дитині в школу в якості перекусу. Крім головного компонента - гарбуза - в складі ви знайдете і пластівці «5 злаків», і висівки, кунжутні і соняшникове насіння, ароматну корицю і мед. Вельми корисне і цікаве поєднання, чи не так?

Корисне гарбузове печиво

складові

  • 150 грамів м'якоті гарбуза
  • 0,75 склянки борошна
  • 0,5 склянки пластівців «5 злаків» (або подібних сумішевих пластівців)
  • 2 жовтки
  • 25 грамів рослинної олії
  • 2 ст. ложки соняшникового насіння
  • 1 ст. ложка кунжуту
  • 1 ст. ложка пшеничних висівок
  • 2 ч. Ложки меду
  • 0,5 ч. Ложки розпушувача
  • 0,5 ч. Ложки кориці
  • 0,5 ч. Ложки солі

Вихід готового продукту: 22-24 печива

Рецепт корисного гарбузового печива

Гарбуз наріжте брусочками.

нарізаємо гарбуз

Загрузка...

Надішліть гарбуз в духовку і запікайте при 200 градусах протягом 25-30 хвилин до м'якості.

Коли гарбуз буде готова, змішайте її з медом.

Змішуємо гарбуз з медом

Пюріруйте гарбуз блендером, після чого влийте рослинне масло.

Пюріруем, додаємо масло

Після цього додайте жовтки і все ретельно змішайте.

додаємо жовтки

На сухій сковороді злегка підрум'яньте соняшникове насіння.

підсмажуємо насіння

Дайте їм злегка охолонути. Тим часом змішайте борошно і суміш пластівців.

Змішуємо пластівці з борошном

Потім додайте насіння, кунжут і висівки.

Додаємо насіння, висівки і кунжут

Після цього додайте сіль, розпушувач і корицю.

Додаємо сіль, корицю і розпушувач

Перемішайте сухі інгредієнти, після чого влийте гарбузову суміш.

Додаємо гарбузову суміш

Тісто вийде м'яким і липким.

Готове тісто для печива

Мокрими руками з отриманого тесту сформуйте печива розміром близько 4 см, покладіть їх на деко, застелене пергаментом.

Викладаємо печиво на деко

Випікайте корисне гарбузове печиво при температурі 200 градусів близько 15 хвилин до рум'яного кольору.

Готове печиво зберігайте в закритому контейнері - так воно залишиться свіжим протягом 2 тижнів.

Гарбузове печиво з висівками

Радимо прочитати

Гарбузове млинці
Напевно, ні для кого не секрет, що гарбуз придатна для приготування абсолютно будь-яких страв. І це зовсім не перебільшення! Хочете - основні страви від супів і до жаркого або пасти, а хочете -
Кукурудзяне печиво з гірчичним маслом
Крекери - це смачні ласощі, яке чудово підходить для вечірок з невеликим фуршетом і закусками, для перегляду веселого фільму з друзями, а ще їх добре подавати до ароматного провину разом з сиром і
Гарбузове печиво
Рецепт цього гарбузового печива я підглянув у Ганни Олсон — відомого кондитера з Канади. За великим рахунком, це навіть не печиво, а так зване «cake cookie», як би печиво-міні-тортик чи, по-нашому —

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки