» » Пироги з кабачками і сиром в міні-форматі

Пироги з кабачками і сиром в міні-форматі


Кабачкова пора штовхає багатьох любителів домашньої куховаріння на кулінарні пошуки і винаходи. Ця тема особливо близька тим, хто живе в приватному будинку, або коли у когось із близьких є земельна ділянка, на якому велика кількість цих корисних овочів.

Напевно, з кабачків можна приготувати всі види страв: з них роблять запіканки і оладки, фарширують, гасять, готують ікру і супи, і навіть варять конфітюри, а деякі навіть їдять їх в свіжому вигляді - в салатах.

Окремо варто виділити кабачкові пироги, бо вони настільки різноманітні, що всіх рецептів і не злічити. І одним з найбільш вдалих можна вважати пиріг з кабачками, сиром і часником, адже така начинка мало кого залишить байдужим. Вся справа в тому, що кабачки з вершковими інгредієнтами поєднуються просто чудово. В пирогах вони стають ще й по-особливому ніжними.

Міні-пироги з кабачками і сиром - рецепт з фото

Для того, щоб зробити блюдо ще більш витонченим, вишуканим, можна зробити його в форматі міні - спекти міні-пироги. До того ж, міні-пироги готуються швидше, ніж один великий пиріг. Всю ніжність цієї страви підкреслить ще і рубане тісто, в яке буде додано трохи рисової муки - вона зробить його прямо-таки тане в роті.

Інгредієнти для приготування 6 порцій

  • 1 невеликий кабачок
  • 100 грамів пшеничного борошна
  • 100 мл молока
  • 1 плавлений сирок
  • 50 грамів холодного вершкового масла
  • 30 грамів рисової муки або кукурудзяного крохмалю
  • 1 яйце
  • 1 зубчик часнику
  • 4 ст. ложки крижаної води
  • 1 ч. Ложка розпушувача для тіста
  • щіпка меленого мускатного горіха
  • сіль і перець - за смаком

Рецепт міні-пирогів з кабачками і сиром

Приготуйте рубане тісто: в чашу блендера всипте пшеничне і рисове борошно, розпушувач і дрібку солі, а також нарубані великими кубиками вершкове масло.

Загрузка...

Викладаємо інгредієнти для рубленого тесту в блендер

Подрібніть все до стану крихти, після чого по 1 столовій ложці введіть крижану воду.

додаємо воду

Тісто не повинно стати в'язким, а лише має почати лепіться.

готове тісто

Розкачайте тісто в пласт товщиною 2-3 мм і вирізуйте з нього кола, великі по діаметру, ніж розмір форм-тарталеток для міні-пирогів.

Вирізаємо кола з розкачане тісто

Покладіть підготовлені кола з тіста у форми і зріжте зайві краю з бортиків.

Укладаємо тісто в форми

Тепер можна приступати до приготування начинки. Кабачки наріжте дуже тонкими смужками. Для цього зручно використовувати ніж-«економку».

нарізаємо кабачки

Розкладіть отримані смужки по формах з тестом.

Розкладаємо кабачки по формам

Для приготування сирної заливки в блендер відправте нарізаний плавлений сирок і яйце.

Подрібнюємо сирок і яйце

Гарненько подрібніть масу до однорідного стану, після чого додайте сіль, перець і часник.

Додаємо перець, часник і сіль

Потім влийте в масу молоко і змішайте все ще раз.

додаємо молоко

Розподіліть сирну заливку по формах.

Заливаємо кабачки сирно-яєчної сумішшю

Випікайте пироги з кабачками при температурі 180-190 градусів протягом 20 хвилин, поки заливка зверху не схопитися і не придбає рум'яний колір.

Міні-пироги з кабачків - рецепт з фото

Такі чудові міні-пироги можна подавати як в гарячому, так і в охолодженому вигляді.

Радимо прочитати

Несолодкі оладки на сироватці
Коли в будинку залишається зайвий кефір або сироватка - саме час піч оладки. Так, варіант кефірних оладок більш поширений, але і на сироватці їх можна приготувати не гірше. Більш того, оладки на
Кабачковий торт з помідорами
Кабачковий сезон - рай для любителів овочів і легких і простих страв. У вас намічається свято або ви просто любите готувати різноманітні страви, щоб вони не встигали набридати? Тоді, якщо кабачкові
Оладки з кабачків
Оладки з кабачків зараз можна готувати практично круглий рік, адже цукіні у продажу є практично завжди. Я готую оладки за цим рецептом вже кілька років — виходить смачно і красиво. Як у будь-якому
Капустяні оладки (капуста, яйця і борошно) - ніжні з волоськими горіхами і майонезом, рецепт з покроковими фото
Цей рецепт я знайшла у мами в кулінарній книжці за 2013 рік, "Рецепти на біс до свята". Назва рецепта в книзі було таке - Закусочний капустяний пиріг "Ніжність", автор Надія Сєвєрова з п. Пречисте.

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки