» » Пиріг з кабачками і сиром на сироватці

Пиріг з кабачками і сиром на сироватці


Пиріг з кабачками і сиром на сироватці

Скажіть, хто відмовиться від шматочка смачного закусочного пирога? Ніхто, якщо ви приготуєте цей апетитний пиріг з кабачками на сироватці. Він обов'язково вам сподобається, тому що має тоненьку, злегка хрустку основу з сирної серединкою, а зверху - шар найніжніших кабачків, які спеціально нарізані дуже тонко, що дозволяє їм приготуватися неймовірно швидко і стати схожими на чіпси.

Цей пиріг з кабачками і сиром не тільки дуже смачний, але ще і дуже простий у приготуванні. Тісто готується на сироватці - легкому, низькокалорійному продукті, якій чудово поводиться в якості основи для випічки. Здобна частина - це всього лише одне яйце і пара столових ложок рослинного масла. Крім цього, до складу тесту входить не тільки борошно, а ще й корисні висівки. Все це в комплексі зробить тісто корисніше і легше, а вже в низькокалорійності кабачків і сумніватися ніхто не стане, чи не так? Єдиною втіхою для любителів продуктів «для душі» стане ароматний сир, а й його за рецептом потрібно зовсім небагато, так що сміливо беріть на озброєння цей рецепт.

Такий пиріг можна приготувати з будь-якого приводу: будь то свято чи посиденьки з друзями, також він чудово підійде для перекусу на роботу або в якості приємної закуски для пікніка.

складові

  • 2 невеликих кабачка або цукіні
  • 60 грамів твердого сиру
  • 1 стакан сироватки
  • 1 яйце
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 200 грамів пшеничного борошна
  • 2 ст. ложки пшеничних висівок
  • 1 ч. Ложка розпушувача
  • сіль, перець, сушені прованські або італійські трави

Вихід готового продукту: пиріг розміром 20х25 см

Загрузка...

Як приготувати пиріг з кабачками і сиром

Займіться приготуванням тесту: змішайте сироватку, яйце і рослинне масло.

Змішуємо сироватку, рослинне масло і яйце

Додайте в цю суміш борошно. Перемішайте, щоб в тесті не було грудочок.

додаємо борошно

Тепер додайте в тісто розпушувач і висівки.

Додаємо висівки і розпушувач

Потім приправте тісто сіллю, перцем і травами. Тісто готове.

Додаємо трави, сіль і перець

Натріть сир на крупній тертці.

Крупно натираємо сир

У форму (прямокутник 25 * 20 см або коло діаметром 24 см), вистеленную пергаментом для випічки, вилийте тісто і присипте його по всій поверхні сиром.

Виливаємо тісто в форму, посипаємо сиром

Наріжте кабачки тонкими кружечками. Товщина не повинна бути більше 1 мм.

Дуже тонко нарізаємо кабачки

Викладіть кружечки кабачків поверх сиру внахлест. У вас вийде шар, що нагадує риб'ячу луску.

Викладаємо кружечки кабачків внахлест

Випікайте пиріг з кабачками і сиром при 200 градусах в режимі конвекції або при 210 градусах в стандартному режимі близько 30 хвилин до тих пір, поки тісто і кабачки не стануть приємного рум'яного кольору.

Готовий пиріг наріжте на шматочки і подавайте як в теплом, так і в охолодженому вигляді.

Пиріг з кабачками на сироватці

Радимо прочитати

Капуста, тушкована в сироватці
Якщо ви час від часу готуєте самостійно сир або сир, вам напевно відома класична задача: куди ж подіти велику кількість сироватки? Блінов напекли, оладок насмажили, тісто для пирогів і хліба
Морквяні маффіни на сироватці
Маффіни - це традиційна американська випічка. Їх легко впізнати за кексовой формі і високою пишною шапочці. На відміну від кексів, маффіни готуються набагато швидше і простіше, в них зовсім мало

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки