» » Грушевий соус до м'яса

Грушевий соус до м'яса


Соус з груш до м'яса

Незважаючи на те, що груша - прекрасний фрукт, з яким можна приготувати самі мудрі і дуже смачні десерти, хороша вона не тільки в цій іпостасі. Груша - ще й чудове доповнення до несолодким, основних страв, а особливо до м'яса. Так виходить завдяки її ніжному, солодкого, делікатному смаку, який підкреслить смак навіть самого ніжного м'яса, ані перебивши його.

Особливо гарний грушевий соус в поєднанні з куркою і іншою птицею, а також з субпродуктами. Наприклад, подайте цей соус до обсмаженої або запеченої курятині, або ж до ніжної печінки. Буде дуже смачно!

У цьому рецепті соусу з груш в основу взяті дрібні, злегка терпкі і дуже солодкі груші з щільною м'якоттю. Такі груші не розварюються, а зберігають свою форму. Це допоможе відчути і смак страви в цілому, і смак кожного інгредієнта окремо.

Для того, щоб підкреслити солодкий смак груші, а також додати соусу густоту, легку тягучість і легкий карамельний присмак, додайте в нього трохи меду. Кремовий соусу додадуть жирні вершки, а ось пікантним і дуже насиченим за смаком він стане завдяки зернам гірчиці і сушеному імбиру.

Загрузка...

складові

  • 4 стиглих солодких груші з щільною м'якоттю
  • 1 ст. ложка меду
  • 1 ст. ложка жирних вершків (домашніх)
  • 20 грамів вершкового масла
  • 1 ч. Ложка насіння гірчиці
  • 0,5 ч. Ложки сушеного кореня імбиру
  • сіль, перець за смаком

Вихід готового продукту: 4 порції

Як приготувати соус із груш до м'яса

Груші гарненько вимийте, розріжте на 4 частини, видаліть серцевину. Потім кожну четвертинку розрізати ще навпіл. У сковороді розтопіть вершкове масло і Відведіть туди груші. Готуйте, злегка помішуючи, близько хвилини.

Викладаємо нарізані груші на сковороду

Потім додайте в сковороду мед. Почнеться процес карамелізації груш.

додаємо мед

Зерна гірчиці зітреш в ступці. Коли соус, в якому готуються груші, почне ставати схожим на густий сироп і вирувати великими бульбашками, додайте в сковороду стовчене зерна гірчиці і імбир. Приправте соус сіллю і перцем.

Додаємо стовчене зерна гірчиці, імбир, сіль і перець

Перемішайте, щоб спеції покрили груші. Готуйте ще пару хвилин.

перемішуємо

Тепер додайте в сковороду з соусом вершки.

додаємо вершки

Коли вершки розійдуться, готуйте соус до тих пір, поки вершки злегка не випарується і соус не загусне.

Готуємо до легкого загустіння соусу

Ніжний і смачний соус із груш до м'яса готовий.

Грушевий соус до м'яса

Радимо прочитати

Грушеве варення з лимоном і лаймом
Шукаєте натуральний і корисний джерело енергії? Тоді вибирайте грушу! Вона низькокалорійна і поживна, фруктози в ній набагато більше, ніж глюкози. До речі, цей фрукт не тільки смачний, але і
Солодкий соус з вишні
Солодкий соус з вишні - це порятунок для всіх десертів, яким не вистачає родзинки. Та й просто освіжити і надати новизну будь-якого класичного десерту допоможе саме він. Ванільний або шоколадний
Яблучно-грушевий джем
Чудовим доповненням для тостів, млинців, булочок і Сконе стане чудовий домашній джем з яблук і груш. Смак цієї солодкої заготовки можна назвати міксовий, адже в ньому чітко відчувається яблуко, яке
Груша в медовій карамелі
Груша - чудовий осінній фрукт з неповторним ніжним смаком. І якщо вам попалися воістину смачні, соковиті плоди, то напевно ви захочете з'їсти їх в свіжому, необробленому вигляді. В приготованому ж

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки