» » Гарбузове млинці

Гарбузове млинці


гарбузове млинці

Напевно, ні для кого не секрет, що гарбуз придатна для приготування абсолютно будь-яких страв. І це зовсім не перебільшення! Хочете - основні страви від супів і до жаркого або пасти, а хочете - пироги та інші десерти. А якщо ви Напече гарбузове млинці, то ранок з таким блюдом просто не зможе бути похмурим!

Напевно гарбузове панкейкі або оладки ви вже готували, чи не так? Якщо поки що немає, дуже рекомендуємо вам зробити це, а поки пропонуємо рецепт дивно ніжних тонких гарбузових млинців, які будуть не товще звичайних яєчних млинців. Такий результат ви отримаєте, якщо будете використовувати не сирий гарбуз, натерту на тертці, а запечену, подрібнивши її після запікання в пюре. Таким чином, гарбуз стане частиною рідкої основи тесту для млинців.

Абсолютно неважливо, яким способом ви будете запікати гарбуз - в духовці, мікрохвильовій печі або навіть відваріть її на пару, тому вибирайте найбільш зручний для вас спосіб приготування цього овоча. Для зручності ви можете приготувати гарбузове пюре заздалегідь.

складові

  • 200 грамів м'якоті гарбуза
  • 200 мл молока (1 склянка)
  • 2 яйця
  • 80 грамів борошна (половина склянки)
  • 1 ст. ложка цукру
  • дрібка солі
  • ванілін на кінчику ножа

Вихід готового продукту: 6 млинців

Загрузка...

Як приготувати гарбузові млинці

Гарбуз очистите від шкірки, насіння і наріжте невеликими кубиками, щоб вона приготувалася швидше.

Очищений гарбуз нарізаємо кубиками

Запікайте гарбуз до м'якості. Якщо ви використовуєте мікрохвильову піч, то для цього вам буде потрібно всього 3-4 хвилини. Підійде також спосіб приготування гарбуза на пару.

Запечену гарбуз змішайте з молоком.

До запеченої гарбузі додаємо молоко

Ретельно пробийте гарбуз з молоком блендером до повністю однорідного стану.

Пробиваємо гарбуз з молоком блендером

Додайте до гарбузової масі яйця, цукор, сіль і ванілін. Збийте масу блендером ще раз.

Додаємо яйця, сіль, цукор і ванілін

Тепер додайте в суміш борошно.

До збитою суміші додаємо борошно

Гарненько вимісіть тісто віночком, щоб в ньому не було жодної грудочки.

Віночком перемішуємо тісто

Розігрійте антипригарним сковороду і випікайте на ній млинці, розподіляючи тісто тонко.

Виливаємо тісто на сковороду

Печіть млинці до рум'яного кольору з обох сторін.

Печемо млинці з двох сторін

Такі гарбузове млинці дуже смачні і самі по собі, а також чудово підійдуть для того, щоб наповнити їх який-небудь начинкою - джемом, сиром, горіховою пастою або просто густою сметаною.

Тонкі гарбузове млинці

Радимо прочитати

Як приготувати млинці на йогурті
Чи пробували ви коли-небудь готувати млинці на кефірі? Якщо так, то ви напевно знаєте, якими ніжними виходять такі млинці. Здається, що ніжніше вже не може і бути. А ось млинці, приготовані на
Цукати з гарбуза
Як вам подобається ідея приготувати цукати з гарбуза в домашніх умовах? Так ви отримаєте один з найкорисніших десертів. Адже на відміну від готових, магазинних цукатів всіляких яскравих кольорів,
Печений гарбуз з медом
Осінь — це традиційна пора збору врожаю гарбуза. Різних розмірів, кольорів, ваги — вони наповнюють магазини, ринки і вдома. Як приготувати гарбуз — ось питання, яке багато господині ставлять собі з
Запечена гарбуз у духовці шматочками з цукром - рецепт з покроковими фото
Восени зазвичай починається сезон гарбуза, тому вирішила сьогодні дітям приготувати таке ласощі - шматочки гарбуза, запечені в духовці з цукром. Не скажу, щоб вони сильно були в захваті, гарбуз

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки