» » Бутерброди зі шпротами і яйцем

Бутерброди зі шпротами і яйцем


Бутерброди зі шпротами і яйцемБутерброди зі шпротами і яйцем - простий варіант закуски. Приготувати їх можна кількома способами: нарізати варені яйця кружечками і покласти на підсмажений хліб; натерти яйця на тертці, змішати з майонезом і намазати на хліб; збити сире яйце з сіллю і посмажити тонкий млинець, покласти його на хліб. Щоб смак омлетного млинчика вийшов більш оригінальним, можна приготувати його за принципом японського тамаго-яки для суші: додати до яйця трохи соєвого соусу (1 ст. Л.) І пару пучок цукру.

Складові

  • 1 куряче яйце
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 2 щіпки солі
  • 2 щіпки цукру
  • 2 ч. Л. майонезу
  • 4-6 консервованих шпротів
  • 2-3 скибочки хліба
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 2-3 кружечка свіжого огірка
  • 2-3 гілочки свіжої зелені

Приготування

Бутерброди зі шпротами і яйцем1. Розбийте в миску яйце, долийте соєвий соус з класичним смаком або добавками, додайте сіль і цукор. Збийте яйце виделкою і вилийте на змащену маслом розігріту сковороду.

Бутерброди зі шпротами і яйцем2. Смажте яйце на слабкому вогні пару хвилин, поки воно не «схопиться» повністю. Потім зніміть зі сковороди і дайте охолонути.

Бутерброди зі шпротами і яйцем3. Шматочки хліба для бутербродів можна обсмажити на сухій сковороді або з додаванням ложки масла. Можна використовувати сковороду-гриль, щоб отримати апетитні підсмажені смужки.

Бутерброди зі шпротами і яйцем4. Змастіть шматочки хліба майонезом, можна натерти скоринки зубчиком часнику для більшої пікантності.

Бутерброди зі шпротами і яйцем5. Яєчний млинець розділіть навпіл і покладіть ці половинки на шматочки хліба.

Бутерброди зі шпротами і яйцем6. На омлет укладіть шпроти, додайте пару кружечків свіжого огірка.

Бутерброди зі шпротами і яйцем7. Можна покласти на бутерброди по гілочці свіжої зелені. Подавайте закуску відразу, поки скоринка хліба ще хрустка.

Радимо прочитати

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки