» » Печиво з розсолу помідор - рецепт з помідорного розсолу з покроковими фото

Печиво з розсолу помідор - рецепт з помідорного розсолу з покроковими фото


Печиво з розсолу помідор

Доїли нещодавно банку солінь, яка ще залишилася з зими у батьків і раніше я б просто вилила помідорний розсіл, але тут, пам'ятаючи яким смачним виходить печиво на розсолі, вирішила пустити його в справу.

Кілька днів він стояти в холодильнику, чекав своєї години і ось, коли все печиво в будинку закінчилося, а діти почали вимагати солодощів прийшла черга цього розсолу з-під солоних помідорів. В цей раз зробила 2 порції, так як розсолу було багато, взяла 2 склянки.

Кожен раз читаю список інгредієнтів в цьому рецепті і дивуюся, бо всі недорого і просто, навіть яєць не треба, і масло рослинне - печиво виходить пісним, якщо для когось це важливо!

Інгредієнти для приготування печива на розсолі

Щоб приготувати печиво на розсолі мені знадобилося: Розсіл помідорний (можна огірковий) - 1 склянка Цукор — 1 склянка Олія рослинна (без запаху) — 0,5 склянки Борошно — 3-4 склянки Сода або розпушувач — 1 ч. л.

жовток для змащування

вилити масло і розсіл

Рецепт приготування пісного печива на помідоровому розсолі без яєць

В помідорний розсіл вилила рослинне масло, висипала цукор.

Раджу залишити трохи олії на дні склянки, в кінці замісу його зручно буде вилити на руки і домесить тісто, щоб не липло до рук.

висипати борошно

висипала Туди ж борошно і розпушувач. Раджу не сипати відразу все борошно, залишити склянку і досипати його вже потихеньку в кінці. Це потрібно, щоб не переборщити з борошном.

замісити тісто

Замісила тісто, воно виходить м'яким, не забитим борошном і в той же час до рук не липне із-за присутності в ньому рослинного масла.

Накрила його рушником і залишила на 20 хвилин, щоб воно расстоялось.

ковбаску порізати на частини

Отщипнула шматочок тіста, скачати ковбаску і порізала на шматочки.

викласти на деко

Кожному шматочку надала більш-менш округлу форму і виклала печиво на деко. Змастила печиво збитим жовтком.

випікати в духовці

Пекла печиво в розігрітій духовці при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин. Я зазвичай орієнтуюся по зарумяненности.

готове м'яке печиво на розсолі

Таке печиво на розсолі дуже добре піднімається, по текстурі м'яке, загалом, враховуючи, що входить до його складу - дуже смачне і економічне, раджу!

Печиво з розсолу помідор

Радимо прочитати

Печиво з шматочками шоколаду
Одного разу я спробував печиво з шматочками шоколаду, куплене в магазині. Мені сподобався його смак, але хотілося приготувати таку ж будинку. Недовго думаючи, я знайшов рецепт в одній з кулінарних
Солодкі помідори на зиму, дуже смачні - кращий рецепт з покроковими фото
Сьогодні розповім вам найсмачніший рецепт засолки солодких помідорів на зиму. Скільки я не пробувала варіантів, але ці завжди у фаворитах і не тільки у мене. Такі помідори ніколи не застоюються після
Солодкі огірки на зиму без стерилізації - рецепт з покроковими фото
Я от якось звикла, що в солодкому розсолі ми закриваємо на зиму тільки помідори, огірки нам більше подобаються більш солоні. Але тут попався рецепт солодких огірочків від Маркіної і вирішила його
Смачне печиво з курагою з сирного тіста - рецепт з покроковими фото
Потрапила мені у мами в руки стара брошура 2004 року під назвою Печиво і безе - дуже просто, перегорнула я її, зазначила, що сподобалися рецепти печива і буду періодично їх готувати і вам розповідати.

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки