Бутерброди з мисливськими ковбасками
Бутерброди з мисливськими ковбасками - відмінна закуска, яку можна подати перед основною стравою, особливо коли раптово нагрянули гості. Ідеально підійде в якості перекусу, якщо ви вдома або ж на роботі, в дорозі. Хліб може бути будь-який, який є в наявності - можна навіть використовувати булки (житні, пшеничні, з насінням і насінням). Щоб бутерброд не вдався сухим, потрібно додати свіжі овочі або мариновані огірки, а також додати соус.
Складові
- 2-3 булки для бутербродів
- 3 ст. л. кетчупу
- 5-6 гілочок свіжої зелені
- 4-5 мисливських ковбасок
- 70 г твердого сиру
- 2-3 маринованих огірка
Приготування
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування смачної закуски. Булки можуть бути не найсвіжіші, а, наприклад, «вчорашні». Зніміть оболонку з мисливських ковбасок. Твердий сир може бути будь-який - наприклад, з добавками у вигляді спецій, прянощів, горіхів або зелені.
2. Булки розріжте на дві половинки - в рецепті використовуються житні.
3. Нижні половинки булок намажте кетчупом - підійде гострий або «ніжний» кетчуп, а також з часником або шматочками овочів. Більш складний варіант - можна приготувати соус як для піци, з ароматними травами і спеціями.
4. Сир наріжте тонкими скибочками і покладіть в самий низ бутерброда. За бажанням можна зробити «прошарок» з листа салату або пекінської капусти.
5. Очищені мисливські ковбаски наріжте навскоси довгими тонкими шматочками, покладіть зверху на сир.
6. Обріжте мариновані огірочки з двох сторін, покладіть скибочки зверху на шматочки ковбаси. За бажанням можна взяти і солоні огірки. Вони можуть бути навіть з пікантною ноткою.
7. Обірвіть листочки петрушки зі стебел і покладіть зверху на скибочки огірків.
8. Накрийте всю «композицію» другою половинкою хліба - бутерброди готові. Щоб верхівка з'їхала під час подачі, можна зафіксувати її шпажкою або зубочисткою.