Яблучний пиріг з медом - буденний рецепт з покроковими фото
Сьогодні готувала ось такий яблучний пиріг, він дуже простий, можна випікати його необов'язково свят, а просто якщо захотілося чогось домашнього до чаю. В пиріг додається мед, так він довше не черствіє, але чесно кажучи, перевірити цей момент якось жодного разу не вдавалося, так як пиріг розлітається відразу.
Пиріг виходить дуже ніжним, смачним і пухким, яблука в начинці надають пирога соковитість.
Інгредієнти для приготування медово-яблучного пирога - рецепт з покроковими фото
Щоб приготувати такий буденний яблучний пиріг з медом мені знадобилося:
Сіль - 0.5 ч. л. Мед - 3 ст. л. Розпушувач - 1,5 ч. л. Цукор - 1 склянка Яйця - 3 шт. Масло вершкове - 150 грам Борошно - 2.5 склянки Яблука - 500 грам
Збила яйця з цукром до білої, густої піни.
Додала у збиті яйця, розм'якшене вершкове масло, сіль, збила міксером.
Додала мед і збила ще раз.
Висипала борошно, розпушувач, перемішала акуратно ложкою.
Яблука заздалегідь почистила, порізала на шматочки і виклала їх в тісто, знову перемішала ложкою.
Виклала тісто у форму і поставила в розігріту духовку. Випікала медово-яблучний пиріг при температурі 200 градусів приблизно 40 хвилин. Якщо верх зарум'яниться і почне підгоряти, то я накриваю форму фольгою і спокійно допекаю.
Якщо верх зарум'яниться і почне підгоряти, то я накриваю форму фольгою і спокійно допекаю. Ось такий гарний вийшов пиріг. Непередаваний Аромат!
обладнаний Пиріг, чоловік і діти оцінили, всі просили добавки і пиріг розлетівся дуже швидко!